2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 47 پست
من تا الان هم نذاشتم هیچی بفهمه اصلا نمیخام بفهمه که میدونم میخام مدرک جمع کنمولی هر بار چک میکنم پا ...

اصلا نزار ببینه به گوشیش دست میزنی یا وقتی سرش تو گوشیه تو. برو خودتو. مشغول کن

نمیتونی پرینت گوشیشو. بگیری؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنامه همراه من رو دانلود کن بجای شماره خودت شماره همسرت رو بزن کد میره تو گوشی شوهرت اون کد رو وارد کن برو ریز مکالماتش رو پیدا کن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اگر سیم کارتش ایرانسلع برنامه ایرانسل من و اگر همراه اوله همراه منو دانلود کن فقط اینکه موقعی باشه ک‌به گوشی همسرت دسترسی داشته باشی چون پیام میاد از طرف ایرانسل یا همراه اول که پیامشو بتونی پاک کنی 

متن پیام رو میخام بفهمم نمیسه نه؟

متن نه ولی میتونی ببینی چند بار بهم پیام دادن و زنگ زدن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن