2777
2789
عنوان

طلاق میخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست
ممکنه چون عصبی بوده گفته باشه

اره سنش کمه ناراحت نشو از حرفش ولی خیلی مهم که خودتم چجوری با دخترت حرف زدی

اگه اون دوس نداره طلاق بگیرین و فقط بخاطر دخترت خواستی جدا شی خب طلاق نگیر بمون زندگی کن

حالا چرا طلاق ؟ مشکل چیه مگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی بیچاره چند تا کلمه رو غلط تایپ کرد شاید سواد زیادی نداره چیکا داری چجور نوشته مهم حرفیه که زد و ...

گفتم تا جای دیگه ای نگه اینو مسخرش نکنن 

کار بدی کردم آیا ؟ فقط بلدین دعوا راه بندازید 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اره سنش کمه ناراحت نشو از حرفش ولی خیلی مهم که خودتم چجوری با دخترت حرف زدیاگه اون دوس نداره طلاق بگ ...

من هیچوقت حتی دستمم روش بلند نشده فقط یک بار سرشم داد زدم اونم ۲ ماه پیش بود واسه اولین بار که بعدش کلی ازش معذرت خواهی کردم هرچیم میگفت میگفتم باشه ولی الان انگار من واسش مادری نکردم  وقتی خانواده شوهرم ازش پرسیدن مامانت خوبه یا بد گفته مامانم اذیتم میکنه اخه مگه من چیکارش کردم جز چشم گفتن بهش

گفتم تا جای دیگه ای نگه اینو مسخرش نکنن کار بدی کردم آیا ؟ فقط بلدین دعوا راه بندازید

دعوای چی 

میگم مشخصه سواد نداره مهم حرفشه که ما فهمیدیم چی میگه.کسی که سواد املایی نداره مدام اشتباه میکنه خب

شایدم اشتباه کیبورده نمیدونم 

من هیچوقت حتی دستمم روش بلند نشده فقط یک بار سرشم داد زدم اونم ۲ ماه پیش بود واسه اولین بار که بعدش ...

نه منظورم کتک زدن نیست.معلومه نباید کتک زد

منظورم نوع حرف زدنه.طریقه درست ارتباط گرفتن با بچه

ببخشید می پرسم تحصیلاتتون چقدره؟

اگه کمه حتما با یه مشاور مشورت کنین موضوع مهمیه 

بعدم دختر یازده ساله نوجوونه خیلی حساسه سخت نگیر

خودم معلمم انقدر گریه کردم کیبوردم نمیتونم ببینم

عزیزم شما معلمی یعنی مستقیم با تربیت بچه ها در ارتباطی. چطور بچه ات هر چی بگه بهش چشم میگی؟

نه کتک زدن و داد زدن خوبه و  نه همیشه چشم گفتن

تعادل خوبه 

ایشالله مشکلت حل شه

نه منظورم کتک زدن نیست.معلومه نباید کتک زدمنظورم نوع حرف زدنه.طریقه درست ارتباط گرفتن با بچهببخشید م ...

قبل اون موضوع همیشه تو همه جا تعریفم رو میکرد و میگفت بهترین مادر دنیارو من دارم حتی تو دوستاش یواشکی شنیده بودم ولی نمیدونم اونروز چش شده بود

عزیزم شما معلمی یعنی مستقیم با تربیت بچه ها در ارتباطی. چطور بچه ات هر چی بگه بهش چشم میگی؟نه کتک زد ...

چون دخترم همشه هرچی میگفت میگفتم چشم منم هر چی میگفتم حتی باب میلشم نبود اونم میگفت چشم بخواطر همین همیشه مثل خودش باهاش مهربون بودم

و اینکه تو کلاس چون کوچیکن بعضی چیز ها که متوجه نمیشن رو مجبورم داد بزنم ولی کلا با بچه ها مهربونم در حدی که معلم کلاس سوم میگفت بچه ها گفتن بهترین معلمشون شما بودید