2777
2789

مرغ پرتقالی درست کردم برای اولین بار. منتظرم شوهرم بیاد بخوریم. تا شب رسیدگی به درس بچه هام فقطط. امتحان ترم دارن فسقلی هام

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه ناهار خوردم بچه‌ مو با هزار بدبختی خوابوندم 

الانم دراز کشیدم

دلم یه چیزی میخواد که نمیدونم چیه 

چایی با شیرینی خوردم اما فایده نداشت 

شکلات خوردم فایده نداشت

الانم یه خیار شور خوردم بازم فایده نداشت نمیدونم چرا گاهی اینطوری میشم میره رو مخم 😅😅

شبم احتمالا بریم خونه مادر شوهرم 

سه ماهه مریضم دکترا نمیفهمن چمه از کارم اومدم بیرون چون دائم سرفه میزدم و تنگی نفس داشتم هرچی دارو بود خوردم خوب نشدم فردا نوبت پیش ی دکتر دارم مشکوک شدم ب یه بیماری حنجره و نای..برام دعا کنید☹️❤️بااینحال فکربدنکردم

تو این سه ماه کتاب خوندم استراحت کردم ب پوستم موهام رسیدم کلیپ اموزشی دیدم و..از این کارا

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
مطمئنی این علائم بخاطر معده ت نیسترفلاکسی چیزی

اگه رفلاکسم باشه رفلاکس خاموشه ک علائم ندارع ی مدت دارم قرص اس امپرازول و فاموتیدین و کلیدینیوم سی میخورم بازم تفییری نکرده

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
گاوزبون بخور با نبات .خوبت میکنه

ی لیوتن زعفرون و نبات و دارچین خوردم

ی لیوان ابجوش و نبات

ی چای

همش عرق سرد دارم از درد

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
اگه رفلاکسم باشه رفلاکس خاموشه ک علائم ندارع ی مدت دارم قرص اس امپرازول و فاموتیدین و کلیدینیوم سی م ...

مطمئن نیستم ولی خواهر منم زیاد این علائم سراغش میاد

دکترم تا دلت بخواد رفته همه هم میگن معده شه 

و واقعا هم از معدشه 

وقتایی که از لحاظ عصبی آروم باشه خوبه 

ولی خدا نکنه از مشکلی پیش بیاد و روحی بهم بریزه 

کل این علائم شما میاد سراغش

تک سرفه هم بیشتر وقتا بخاطر ریفلاکسه که تو فصل سرما به آلرژی تبدیل میشه و بیشتر میشه