2777
2789
عنوان

نظر بدین تقصیر منه یا شوهرم درمورد رابطه جنسی🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 4027 بازدید | 69 پست
مردا دوس دارنالآنم قبل ازدواج دارن همه‌مریضن پی خخ

من ی ویدیو دیدم تو یوتیوب راجب این موصوع میگف دختره حالش بد بوده اومده دوتر نگو عفونت رفته تو خونش بعدا فهمیدن از طریق اینکار بوده واس همون ی فوبیا گرفتم

آنیلیام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با وسیله پیشگیری اوکی بود

ک*اندوم زنانه هم هست 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منظورم مثلا دهانی و ایناس🫣

من شوهرم دهنمو ببوسه عقم میاد

چجورییی میگییی دهانیییی😑خیلی کثیفه

خیلی راهای دیگم هست

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
دیگ خودش چیزی نگفت تاحالا هم ابنطوری نداشتیم حالا ناراحتم ک ی مدت نیست و من دست رد زدم بهش چون واقعا ...

منم قبل و بعد پریودم رابطم دردناکه خیلی ....منم نمیزارم به زور راضیم میکنه بهش میگم آرم ولی اصلن مراعاتمو نمیکنه‌....دیگه نزاشتم بیاد طرفم اون موقع

دیگه خودش چیزی نگفت گفت از پ ش ت و من باز قبول نکردم ب خودم گفتم چرا باید اذیت بشم

شما اصن اذیت نشی ولی شوهرت اذیت بشه؟؟میدونم درد داری و مشکلتم دست خودت نیس ولی چندتا روش دیگ بود بتونی ارضاش کنی اینجور ک میگی اکثر وثتا تبخال داری چقدر جلو خودشو بگیره؟

خودشم میگیره دیگه چون واگیر دارهمیتونی یری دکتر یه سری قرصای تقویتی هست واسه تبخال یخوزیغشوهر منم زی ...

تبخال واسه چی میزنن مردا من خیلی میترسم خدایی نکرده شوهرم بگیره میگم حتما خیانت میکنه درسته یانه یامن خیلی فکرم خرابه

تبخال واسه چی میزنن مردا من خیلی میترسم خدایی نکرده شوهرم بگیره میگم حتما خیانت میکنه درسته یانه یام ...

ببین ن اصن ربط نداره من خواهرم مجرد بود برند نوار بهداشتی عوص کرد حساسیت داد و کرد دکتر گف از دستشویی آلوده حساسیا اینا هم میشه

آنیلیام

تبخال واسه چی میزنن مردا من خیلی میترسم خدایی نکرده شوهرم بگیره میگم حتما خیانت میکنه درسته یانه یام ...

نه تازگی از خیانت نیست فقط بدبخت دوستم گرفته دکتر گفته یا از لیزره یا استخر یا اپیلاسیون یا چیز کثیفی که در تماس بودا 

1403/5/22مردم