2777
2789
عنوان

ذات كثيف بعضى آدما

156 بازدید | 18 پست

من يه اتفاقی برام افتاد

خدار رحم کرد بهم از مرگ برگشتم

خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که برگشتم پیش بچه هام

شوهرم عوض اینکه خوشحال باشه که خطر برطرف شده یکاری کرد یجوری برخورد میکنه انگار نه انگار 

میگه تو چیزیت نبود انگار مثلا سرماخورده بودم فقط در حالیکه یه روز بیشتر معطل میشدیم دکتر گفت میرفتی کما

از بیمارستان مرخص شدم به من میگه برام چایی بیار شربت درست کن خوراکی بیار

امروزم منو با بچه گذاشته تو خونه رفته با حال خراب برا خودم سوپ درست کردم 

بچه هم نمیذاره استراحت کنم

دلم خیلی گرفته به حال و روز زندگیم💔

زمین گرده بلاخره اونم مث سگ مریض میشه اون موقع توأم قشنگ تلافی کن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا متوجه دردی ک ما تحمل میکنیم نمیشن

براش توضیح بده

چیزی درخواست کرد بگو حالم بده نمیتونم

سوپ و غیره هم از بیرون سفارش بده

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

مادرت نزدیکت نیست؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
مردا متوجه دردی ک ما تحمل میکنیم نمیشنبراش توضیح بدهچیزی درخواست کرد بگو حالم بده نمیتونمسوپ و غیره ...

اتفاقا کامل در جریان شرایط سخت من هست

میرفتیم اورژانس بهم مورفین میزدن با بی تفاوتی وایمیستاد کنار نگاه میکرد

خودش همه چیو میدونه ولی خیلی وقیحه

بیش از اندازه

اتفاقا کامل در جریان شرایط سخت من هستمیرفتیم اورژانس بهم مورفین میزدن با بی تفاوتی وایمیستاد کنار نگ ...

چند وقته ازدواج کردید؟

از اول اینجوری بود؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چند وقته ازدواج کردید؟از اول اینجوری بود؟

ده سال

از اول یه حسایی داشتم در مورد شخصیتش ولی متاسفانه بدلایلی که شاید خارج از حوصله و طولانی باشه طلاق نگرفتم

مادرشم خیلی پرش میکنه از اول 

برا یه توجه یا کار خاصی که برا من میکرد از حسادت سکته میکرد

ولی خیلی دیگه از وقاحت و نانجیبی شوهرم بدم اومده 

حالا کوچکترین اتفاقی برا خواهر مادرش بیوفته زمین و زمان رو بهم میریزه

ده سالاز اول یه حسایی داشتم در مورد شخصیتش ولی متاسفانه بدلایلی که شاید خارج از حوصله و طولانی باشه ...

به نظرم سیاست نداری ک اینجوره

اگ کلا بی تفاوت بود باید برای مادر خواهرشم میبود

ولی وقتی فقط برای شما اینجوره، یعنی شما ب اندازه کافی سیاست نداری

و احتمالا از این خانمایی بودی ک همه بار مسئولیت خونه رو ب دوش کشیدی و تو هرحالی ازخودت گذشتی برای شوهر و بچت

ازت توقع دارن همیشه از خودت بگذری و با انرژی باشی

متاسفانه بی معرفتی درد بی درمون هساز خانوادت کمک بگیر بیشتر استراحت کن

اگر بگم چقدر مردای فامیل خودم چقدرررر زن دوست هستن

من یک صدم اونا رو از شوهرم ندیدم