2777
2789
من میگم معلم مهمتره

حتی شاید باورت نشه ولی من خوشحالم اومدم دولتی 

چون مدارس دولتی یک مکانی برای امادگی بیشتر وارد جامعه شدن هستن چون هر قشری هست 

ولی توی مدرسه ی غیر انتفاعی فقط قشر نسبتا مرفه  بودیم 

من امسال خیلی خوب تونستم کنار بیام انگاری بخشی از جامعه است 

یکی هست پولداره یکی هست بی پوله یکی هست ۵ تا بچن یکی هست تک فرزنده این موضوع مدرسه دولتیو خیلی دوست دارم 

و اینکه واقعا از انتخابم راضیم چون زمانی ک غیر انتفاعی بودیم ی جویی داشتیم ک فک میکردیم از بقیه بهتریم نمیدونم چطور بگم 

البته من خودم رفتم دولتی ک خرجی ک به مدرسه کنم رو خرج کتاب و اینا برای کنکور کنم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

مدیر یه نفرم نمیخواد از دست بده میگه هر کی هر چقدر داد ،تو ام سال بعد بگو ۱۰ بیشتر ندارم😄

مدیر بدبخت هیچ کارست مدیر مالی خیلی ادم بدجنسیه

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتی شاید باورت نشه ولی من خوشحالم اومدم دولتی چون مدارس دولتی یک مکانی برای امادگی بیشتر وارد جامعه ...

👌

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
انتخاب بین مدرسه دولتی و غیر دولتی خیلی بستگی به معلمش داره و تعداد کمتر دانش آموزا کلاس اگه این دو ...

چی بگم والا 

ایشالله خود بچه درسخون باشه ، نباشه خدا تومنم خرج کنی هیچی به هیچی 

باشه هم تا حمایتش نکنی مالی و ساپورت نشه متأسفانه خیلی کارش سخت میشه ، رقیبش کسایین که ماهی خدا تومن خرج میکنن و ...

👌

با یکی از دوستام اومدیم 

متاسفانه اون نتونست کنار بیاد چون نسبت به همکلاسی هامون دید از بالا به پایین داشت  و ناسازگاری میکرد توی غیر انتفاعی لیلی به لالامون میذاشتن ولی اینجا خبری از کنار اومدن مدیر و اینا نبود 

برای همون معتقد بود ک مدرسه ی دولتی بدرد نخوره چون بهش سخت میگرفتن  

توی غیر انتفاعی صفر هم ک میگرفتیم هیچی نمیشد 

ولی توی مدرسه امسالم  برای مدیر فرقی نداره نمرات پایینو اخراج میکنه یکم جدی تر شدیم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

با یکی از دوستام اومدیم متاسفانه اون نتونست کنار بیاد چون نسبت به همکلاسی هامون دید از بالا به پایین ...

موفق باشی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
فرق که زیاده البته غیر انتفاعی خوب.

هیچ فرقی نداره 

این اپشن هایی ک میگنا نمیدونم دو زبانه و کاممیوتر اینا چرت و پرته .ادم هیچی یاد نمیگیره 

به شخصه توی مدرسمون وارگاه کارمپیوتر داشتیم  حدودا ۲۰ تا ۳۰تا کامیموتر و لپتاپ بود ۴ سال عم رفتم اون مدرسه توی این ۴ سال اصول اولیه ی برنامه نویسی رم یاد نگرفتم! فک میکنی چی یاد میدن؟  نحوه ی ساخت پاورپوینت😃😃 خسته میشن اساتید 

به شخصه از اول ابتدایی تا الان زبان فوق برنامه داشتیم(  توی ابتدایی) تنها فرقی ک داشت این بود ک ای بی سی دی اینارو قبل هفتم یاد داشتیم وگرنه توی سطح زبانمون خیلی فرقی نکرد 

باشگاه داشتیم! حالا من خودم والیبالیستم کاری ندارم هندبال و بسکت مثلا میخواستن یاد بدن به شخصه دور هم بخوایم بازی کنیم هم بلد نیستم! چون صرفا جنبه وقت گذرونی داره تازه چقدرم ک وقت منو گرفته من توی یک سال میتونستم یک بسکتبالیست یا هندبالیست حرفه ایی بشم توی یک سال یک برنامه نویس از من در میومد ولی اینقدری ک فکر میکنین کیفیت نداره

هیچ فرقی نداره این اپشن هایی ک میگنا نمیدونم دو زبانه و کاممیوتر اینا چرت و پرته .ادم هیچی یاد نمیگی ...

مدارس دولتی خوب هم هستن .غیر انتفاعی های بی امکانات هم هستن. اما به طور کلی محیط غیر انتفاعی محیط  تحت نظارت تری هست  توجه به بچه ها بیشتره  و خلوت تره این برای خیلی ها مهمتر از حتی امکاناته. البته که مدارس غیر انتفاعی اغلب امکانات بیشتری در اختیار دانش آموز میذارن چون والدین حق اعتراض دارن و مسوولین باید جوابگو باشن.