2777
2789
عنوان

خانما گل پتوس چرا اینطوری میشه

275 بازدید | 36 پست

یه هفته هم نمیشه که خریدمش وقتی گرفتم بهش آب دادم و تقریبا یکی دور بعدش برگاش شروع کرد به بیحال شدن و زرد شدن چند روز بعد خاکشو تست کردم دیدم خشکع دوباره آب دادم بهش  میمونه برام یا قلمه بزنم همه رو؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اتفاقا من چابهار زندگی میکنم اینجا هوا بهاری هست اصلا بخاریم روشن نمیکنم

ی سرچ بزن تو گوگل... اخه پتوس تو آب هم خوب رشد میکنه،،یعنی آب دوسته

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
ی سرچ بزن تو گوگل... اخه پتوس تو آب هم خوب رشد میکنه،،یعنی آب دوسته

توی گوگل میگه یا اب زیاد دادی یا اب کم دادی یا نورش زیاده یا نورش کمه  

یعنی میگید قلمه بزنم داخل آب؟!

چندین عامل می‌تونه باعث این مشکل بشه... اول که گیاه دچار شوک جابجایی شده و طبیعیه که کمی واکنش نشان بده تا به شرایط محیط جدید عادت کنه...

اول از همه گلدان رو از کف بالا بگیر و نگاه کن که زهکشی یعنی سوراخ کف گلدان داشته باشه و آب راحت ازش خارج بشه اگر سوراخ ها گرفتگی داره با یک چاقو یا انتهای چنگال یا قاشق سوراخ ها رو باز کن تا ریشه نفس بکشه...

پتوس جزو گیاهان سایه دوست هست پس از قرار دادنش در محیطی که آفتاب و نور خورشید پشت پنجره داره پرهیز کن... یک محیط روشن اما به دور از نور مستقیم. ( محیط سایه روشن)

فعلا اصلا کود نده چون الان فصل کوددهی نیست و گیاهان دوره خواب رو می‌گذرانند.

آبیاری هم تا زمانی که خاک خشک نشده آبیاری نکن.

الان با یک قیچی برگ های زرد رو جدا کن تا انرژی گیاه به هدر نره.

توی گوگل میگه یا اب زیاد دادی یا اب کم دادی یا نورش زیاده یا نورش کمه یعنی میگید قلمه بزنم داخل آب؟ ...

قلمه بزن یکی دو تا ازش بذار تو آب تا ریشه بزنه بکار تو یخاک دیگه

ن پتوس هم نور دوس داره هم آب 

اخه میدونی چیه من دونوع پتوس دارم

یکی سبزه یکی خال خال سفیده

دوتاش تو ی مدل خاک،ی مدل گلدون، و ی جا هستن،ولی اون خال خالیه مث مال شما برگاش زرد شده  اون یکی سالمه!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست