2777
2789
باور کن سرم شلوغه وگرنه کمکت میکردم

ذخیرم تموم شده وگیرم بدجور

وامتحان دادم

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

ذخیرم تموم شده وگیرم بدجوروامتحان دادم

دارم

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن سرم شلوغه وگرنه کمکت میکردم

شما اگه میتونی به قرآن شرمنده درخواست میکنم تایپک بزن من جواب میدم

باور کسی رو ندارم بپرسم،ازش

چرا به کسی که اول توهین کرد تذکر ندادی؟

تذکر دادم قبول هم کرد دیگه هم توهین نکرد 

شما راجع به افراد درشت و چاق همچنان ادامه دادی

و اینکه توهین اون خانم توهین شما رو متوجه نمیکنه

نی نی یار اگر لطف کنه بررسی کنه هر کسی که توهین کرده باشه تعلیق میشه تو فعلا فکر حرف اضافه خودت باش

من ب کسی توهین نکردم گفت چرا مردا چاق دوس دارن منم چیزی ک شنیده بودمو گفتم اون بخودش گرفت شروع کرد ر ...

اتفاقا کلشو خوندم از روی بیکاری متاسفانه

شما گفتی دوست ندارن به استخون بزنن

این زشتترین حرفیه که یه خانم در یه سایت عمومی میتونه بزنه

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
منم اینجا گیر افتادمشیطونه میگه مثل بعضیا قفل کنم 😂

قفل کن 

اگه نمیخوای بترکی😂

حالت خوبه؟

همین الانم داری بد حرف میزین

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اتفاقا کلشو خوندم از روی بیکاری متاسفانهشما گفتی دوست ندارن به استخون بزنناین زشتترین حرفیه که یه خا ...

خب مگه از خودم گفتم گفتم یه پسر دختر باز بود اینو گفت در جواب این ک چرا مردا زن تپل دوس دارن

انگار حالا هرچی پسرا گفتن خیلی مهمه و باید با خط طلا نوشت😂😂😂😂 

نمیدونم چرا باید ب کسی بر بخوره نظر یه اقا رو گفتم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فقط بخاطر شما قفل میکنم و واست تاپیک میزنمبگو عنوانشو چی بزنم؟

کی بلده ریست فکتوری یادم بده

اگه بده سما چیزی بهتری داری اون بزن

سپاس بینهایتتتتتت🙏🌹🙏🌹🙏🌹🙏🌹