2777
2789
از یکی از فحش های من اسکرین بذار

هر کاری کردم نشد شات بذارم کپی میکنم پستتو:

اتفاقا منم توی یه گروه از پسرا شنیدم پسرای ۲۵ تا ۳۰ سال

گفتن همه جوره دختر لاغر ترجیح میدن و دختر باید کوچولو و کیوت باشه و تو بغل جاشه یا بشه راحت بغلش کرد بلندش کرد

گفتن چاقا همه چیشون آویزونه سنگینن خوششون نمیاد

و گفتن چاقا از لاغرا بیشتر عرق میکنن و بو میگیرن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشی بگی کی اول به لاغرا توهین کرد؟

کی من؟

پس چرا خودتو زدی ب اون راه ک با من نبودی؟

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

کی من؟پس چرا خودتو زدی ب اون راه ک با من نبودی؟

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بابا موضوع این نیست

ای خدااا

اگر اون تاپیک باز بود من به لیلی خانم که شروع کرده بود میگفتمخیلی بی تربیتی که این پستو گذاشتی نه ای ...

من ب کسی توهین نکردم گفت چرا مردا چاق دوس دارن منم چیزی ک شنیده بودمو گفتم اون بخودش گرفت شروع کرد ریپلای کرد ب توهین کردن واقعا ک اصن نمیخونید فقط حمله میکنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

موضوع اینه که استارتر باید تاپیکشو مدیرین میکرد که نکرد🤦‍♀️

مدیریت کردم 

اجازه فحاشی بیشتر به تو ندادم و تاپیکو قفل کردم و این یعنی مدیریت

چون خودت توهین کننده بودی ناراحتی از مدیریت بنده🤣 از نظر تو مدیریت یعنی یه بلندگو بگیرم همگام و همصدا با خودت به مردم فحش بدم ولی خب این مدیریت نیست

بمون دعوا تمومشه میزنم😂

کدوم چه خبره

منتطرم خواهرم ضروریه

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

جفتشون بد صحبت کردناگر لیلی خانم بد صحبت کرد منو شمای خواننده میتونیم محترمانه بگیم صحبتهات خیلی زشت ...

خانم من بدور از توهین نظرمو درباره ی مردایی ک گفتن زن چاق دوس دارنو گفتم درواقع موضوع تاپیک همون بود اگر ن مرض ندارم یهو بیام بگم فلان و بهمان کار ایشون زشت بود ریپلای کرد و فکر بااونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم منم چیزایی که شنیده بودم گفتم توهین نبود 🤦‍♀️

باید بدون ریپلای کردن میگفتی نظرت متقابل با من بود یجورایی انگار دعوا میکردی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40