2777
2789
عنوان

نذر بزرگ به نیت خونه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 50 پست
نفر دوم من ۱۰۰۰ تاصلوات....به نیت خانه دار شدن(مستقل شدن)۲۱ ساله با خانواده ی شوهرم تو ی ساختمون زند ...

شما نصفشو وردار ۲۱سال باخانواده شوهر تو ی ساختمون 

به خدا صبر ایوب داری  انشالله هرچه زودتر خونه دارشی 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما نصفشو وردار ۲۱سال باخانواده شوهر تو ی ساختمون به خدا صبر ایوب داری انشالله هرچه زودتر خونه دارش ...

ممنون عزیزم که منو میفهمی......تو فامیل منوبرای صبوری مثال میزنن.....بخدا دیگه نمیتونم...دیگه خسته شدم ،،،بریدم

ممنون عزیزم که منو میفهمی......تو فامیل منوبرای صبوری مثال میزنن.....بخدا دیگه نمیتونم...دیگه خسته ش ...

عزیرم منم ۱۰ساله با همیم با پوست گوشت میفهممت منم اگه خدا بخاد عید میخام پاشم یه خونه کوچیک گرفتیم برا خودمون البته سهم شوهرمم از این ساختمون داریم اگه ازمون میخردین میتونستم یه خونه بزرگتر بخریم 

عزیرم منم ۱۰ساله با همیم با پوست گوشت میفهممت منم اگه خدا بخاد عید میخام پاشم یه خونه کوچیک گرفتیم ب ...

شما ۱۰ سال......من ۲۱ سال ...مستقلی شده آرزوم....راضیم تو ی آلونک زندگی کنم اما مستقل....وضع مالی شوهرم خوبه....اگه اختیار کنه زمینشو بفروشه همین امشب میتونه ی خونه ی خوب بخره.....ولی خوب خونوادش نمیزارن.....چون شوهرم برای اونا حمال بی مزده...خدا لعنت کنه پدر شوهر ومادرشوهرمو

شما ۱۰ سال......من ۲۱ سال ...مستقلی شده آرزوم....راضیم تو ی آلونک زندگی کنم اما مستقل....وضع مالی شو ...

وای من شوهرم بیشتر از خودم داره تلاس میکنه چون میبینه دارم عداب میکشم 

انشا الله بری خونه ی خودت....وطعم شیرین خوشبختی رو بچشی....بفهمی زندگی یعنی چی😊

انشالله 

از ته دلم ارزو میکنم هرچه زود تر شما هم به ارزوتون برسی 

هاجر سمانه زینب سمیه هر کدوم هزارتا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه خط هم من یادتون بدم انشالله هممون انه‌دار بشیم بریم خونه خودمون اینکه هر شنبه روضه مسلم بن عقیل تو خونمون بزاریم گوش بدیم انشالله که حاجت روا بشیم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

۱۱خدیجه

۲تا اسم هم بنویسید برای المیرا