2777
2789

ناراحتم

ناراحتم

توجه کردین اکثر تاپیکا شدن اینا:

رلم

کراشم

دلمو شکست

طلاق

به یکی دیگه توجه کرد

و.......

همه اینها یه چیزن و ب هر کی بگی، میگه مورد من فرق می‌کنه و.....

آخه همه خب یکی شدن. همه مسیرها یکیه فقط افرادش فرق داره

قبل اینکه وارد رابطه‌ای بشین ته‌ش رو ببینین چیه

اکثر اکثر تاپیکا شده اینا

جون من یکم بیشتر توجه کنین

قبل اینکه شکست بخورین، الان خودتونو کنترل کنین و وارد نشین

بخدا قسم کنترل کردن راحت تره تا شکست روحی

فکر کنین.....

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳

وارد نشیم که چی؟ رابطه قرار نیست همش تهش ازدواج باشه یه رابطه ممکنه از همون اول پایانش مشخص باشه. این گارد گرفتن شما بیخوده. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه همه آدما رو مثل هم دونستآدم خوب هم هست و عشق با آدمش خیلی قشنگه

عشق با آدمش قشنگه

اما اون آدم رو نباید اینجور پیدا کرد

خوبه یه دختر دو بار سه بار شکست بخوره و داغون بشه ک بخواد اون عشق رو پیدا کنه؟؟؟

راهس این نیست

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳

عشق با آدمش قشنگهاما اون آدم رو نباید اینجور پیدا کردخوبه یه دختر دو بار سه بار شکست بخوره و داغون ب ...

هیچوقت نباید دنبال عشق بود

عشق خودش به وقتش میاد

و اول از همه باید با منطق پیش رفت و منطق غون رو تایید کنه

کلا اینجور روابط رل و اینا.. تهش همش شکست و افسردگیهولی کیه که قبول نکنه! همه ازش دفاع میکنن!

بله متاسفانه

یه نفر

دو نفر

ده نفر

صدنفر

سرشون ب سنگ بخوره

درس نمیشه برا بقیه

بقیه هم میان دنبال این صدنفر

بجای عبرت گرفتن، دنباله روشون میشن

وارد نشیم که چی؟ رابطه قرار نیست همش تهش ازدواج باشه یه رابطه ممکنه از همون اول پایانش مشخص باشه. ای ...

پایانش از اول مشخص باشه؟

خب پایانی که تلخ باشه و باعث ضربه روحی بشه، کجاش لذت بخشه که کسی بپذیره؟؟

بله متاسفانهیه نفردو نفرده نفرصدنفرسرشون ب سنگ بخورهدرس نمیشه برا بقیهبقیه هم میان دنبال این صدنفربج ...

بقیه که سهله

خودشون چندین بار شکست میخورن باز میگن یه کراش دیگه دارم و فلان

هیچوقت نباید دنبال عشق بودعشق خودش به وقتش میادو اول از همه باید با منطق پیش رفت و منطق غون رو تایید ...

خب اگه ب وقتش میاد، پس لزومی نداره دخترا رل و کراش و... برا خودشون داشته باشن

پایانش از اول مشخص باشه؟خب پایانی که تلخ باشه و باعث ضربه روحی بشه، کجاش لذت بخشه که کسی بپذیره؟؟

تلخی هم جزو زندگی شکست نیست درسه شما زندگی خودت کن کاری به انتخاب بقیه نداشته باش عزیزم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بقیه که سهلهخودشون چندین بار شکست میخورن باز میگن یه کراش دیگه دارم و فلان

وااااااااااااااای

واقعا زندگی دنیا به مسخره گرفته میشه با این کارها

بله متاسفانهیه نفردو نفرده نفرصدنفرسرشون ب سنگ بخورهدرس نمیشه برا بقیهبقیه هم میان دنبال این صدنفربج ...

زندگی و آینده و روحشون رو نابود میکنن به خاطر یه لذت زودگذر که آخرش هم قطع ارتباطه و بیماری روحی

بازم میگن کار درستی کردیم!

زابطه ها کلا آبکی شده

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
وااااااااااااااایواقعا زندگی دنیا به مسخره گرفته میشه با این کارها

واقعا!

بهترین کارها رو می‌شه به جای صرف کردن زمان برای این روابط کرد که نگو

کارهایی که خیلی حالت رو خوب میکنه و فایده داره و بعدش پشیمونی نداره