2777
2789
عنوان

من بیرون میبرم محصول میفروشم بعد مادرشوهرم برگشته گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3306 بازدید | 100 پست
همه همینن😂

چی‌میفروشه تا منم از فردا برم بفروشم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه رویاهای شیرینی خانم رویای شیرین 😆

اره ولی هم به کارهای خونم میزسم هم به بیرون همه حسرت زندگیمودارن خخخخ

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
ای بابا .میخوام زنگ بزنم به خواهرشوهرم بگم اینطور حرف زده و توقع رفت و امد ازم نداشته باشین زیارت هم ...

دیگ زیارتو نگو

همین بگو من توقع این حرفو نداشتم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ای بابا .میخوام زنگ بزنم به خواهرشوهرم بگم اینطور حرف زده و توقع رفت و امد ازم نداشته باشین زیارت هم ...

اگه اینطوری بگی خیلی بی سیاستی

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭