2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه یکی فقط بخاطر اینکه از شوهرش بدش میاد طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 44 پست

این احساسات که به طلاق برسه در اثر کلی رفتارا بوده که ذره ذره کدورت و‌خشم ایجاد کرده

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اونوقت که میخواستم بله بگم دو دل بودم اما دیگران هی تو گوشم خوندن که فلانی خوبه و ... ردش نکن عشق مهم نیست و هزارتا چرت و پرت 

منم گوش. دادم 

اماالان میفهمم واقعا زندگی با عشق خیلی بهتره چون الان یه چیزی از شوهرم ببینم نمیتونم کنار بیام چون عاشقش نبودم 

من چند ماهی میشه هیچ حسی به شوهرم ندارم خیلی میترسم

جردن یعنی خیلی ترسناک هست؟ من فکر میکردم خیلی ساده اس عین همخونه زندگی میکردن خب؟یعنی تحمل محبت های کسی که بهش علاقه نداری آنقدر سخته

نگید حسودی و فلان چون شوهرم به منو بچه ها هم محبت می‌کنه ها ولی یه چیزی هست وسواس داره همش باید یادآ ...

تاپیک قابلیت از خیانت همسرت نوشتی!!!؟

کاربرا اول به اسمت نگاه کنند بهتره تا سعی کنند پاسخ مشکلاتت رو‌بدن

نگید حسودی و فلان چون شوهرم به منو بچه ها هم محبت می‌کنه ها ولی یه چیزی هست وسواس داره همش باید یادآ ...

منم جدیدا حس میکنم شوهرم دوست ندارم دیگه اونجور عاشقش نیستم که بقیه زن و شوهرا هستن 

به نظرم دلیل خیلی خوبیه برای جدایی 

خودت چطوری؟ زندگیت چطوره

خوبه من عاشق شوهرمم بهم به شدت وابسته هستیم زندگیمون پر از عشق هست اگه تاپیک قبلی بخونی منم شکست خوردم یه بار جدا شدم ولی جفتمون تو زندگی دوممون واقعا احساس خوشبختی میکنیم ۱۵ سال از ازدواجمون میگذره 

جردن یعنی خیلی ترسناک هست؟ من فکر میکردم خیلی ساده اس عین همخونه زندگی میکردن خب؟یعنی تحمل محبت های ...

خیلی اذیت میشم که دوست ندارم بوسش کنم و همچنین دوست ندارم اون بوسم کنه دلتنگش نمیشم اینجوری زندگی کردن اصلا حال نمیده میترسم با بچه تو راهیم کارم به طلاق بکشه 

که امیدوارم این حسم برا بارداریم باشه و زودتر به حالت قبل برگردم

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

تو ناراحت نمیشی که شوهرت دوسش داشته؟آره برام قابل درک نیس دوسش نداشتی چرا ازدواج کردی چرا بچه آوردی ...

نه چون خودت داری میگی دوستش داشته شایدم الآنم حدودی حسی داره بهش ولی دیگه از طرف اون شکست خورده بخوابم اینجوری فکر کنیم که شوهرم نسبت به من باید حساس باشه چون منم قبلا یه بار ازدواج کردم داستانش تو تاپیک قبل هست مهم زندگی گذشته نیست مهم الان هست که حس عجیبی نسبت به هم داریم یه جوری که زندگی اولمون هست