2777
2789
عنوان

شغل وکالت آیا سطحش کمتر از آموزش ابتداییه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 38 پست
تو خوبه رشتت حقوق خالم وکالت قبول شد بابا بزرگم ناراحت میگه چرا نرفتی معلم بشی😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14053540/%D9%84%D8

میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته که آموزش ابتدایی هم میشه معلم خصوصی شد و پیشرفت زیاد داره مردم ما به این شغل هم و پایین نگاه م ...

من منحصرا شغل معلمی رو گفتم نه کنارش شغل آزاد داشته باشیم عزیز😊 در مقابل منحصر شغل وکالت

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
هردوتا محترمن اما واقع بینانه نگاه کنی پرستیژ معلم کجا... وکیل کجا

درسته پرستیژ وکالت خیلی بیشتره ولی اون حقوق اندکی که تو دوران دانشجویی به معلما میدن رو خانوادم فقط مد نظر دارن

از الان بخون برای آزمون وکالت کلاس های فن بیان شرکت کن اصلا هم به حرفشون اعتنا نکنبگو من با لیسانس ح ...

من الان مشاور کنکورم هستم دوران دانشجویی ام پول در میارم اما هنوز چشمشون به حقوقی هست که دانشجو معلما میگیرن

درسته پرستیژ وکالت خیلی بیشتره ولی اون حقوق اندکی که تو دوران دانشجویی به معلما میدن رو خانوادم فقط ...

سعی کن یه گوشت در باشه اون یکی دروازه. بعدها حقوقت قراره چندین برابر این دوقرون بشه. 

هر شغلی ارزش خودشو داره منم تو سر معلمان نزدم عیبشو گفتم

آخه بچه ها حداقل معصومن آدم بزرگا که وکلا سرو کار دارند همه واقعا یه مشکل بزرگ دارن هر روز دعوا جنگ بحث و ...

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من منحصرا شغل معلمی رو گفتم نه کنارش شغل آزاد داشته باشیم عزیز😊 در مقابل منحصر شغل وکالت

بخوایم منحصرا در مورد جزئیات حرف بزنیم که از حوصله خارجه موفق باشید😊

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍