2777
2789
عنوان

بیاید بگید این دوستم تاکسیک بود ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست
باهاش کات کردمجالب اینجاس که گاهی میفهمیدم بده میگفتم ادما بدیایی دارن دیگهالان که باهاش ارتباط ندار ...

قشنگ درکت میکنم 

منم یه دوست داشتم همیشه سعی می‌کرد خودشو بالا تر از من نشون بده در حالی که ن از نظر خانواده و ن از نظر فرهنگی از من خیلی خیلیییییی پایین تر بود 

اینجا یه پرانتز باز کنم که من در حالت عادی تا وقتی رو مخم نرن خیلی خوبم ولی اگه برن یه سگی میشم که نگوووو

یروز انقد سعی داشت به من بفهمونه که باکلاس و مغروره که من زدم به سیم آخر کل خاندان و گذشته و آیندشو کشیدم وسط شستمش گذاشتم کنار😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو تعریف کردم کامنتارو خوندم فهمیدم واقعا رفتارش بد بود:)قبلش متوجه نمیشدم چقدر بده

میدونی چرا؟ چون خودت خوبی ته دلت چیزی نیست فکر میکنی اگر چیزی گفته منظور نداشته اما نه جانم اینجوری نیست اون فقط از زمین خوردنت لذت میبرد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

واقعا من همین حسو دارم😍

😍❤️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ببین منم خیییییلی دوست سمی داشتم یه بار که طبق معمول میخواستن از حسادت تیکه پرونی کنند خطمو واسه همی ...

منم بعدش حس خوبی بهم دست داد فکر نمیکردم انقدر تاثیر داشته باشه

منم بعدش حس خوبی بهم دست داد فکر نمیکردم انقدر تاثیر داشته باشه

اتفاقا خیلی تاثیر داره به حدی که میتونه زندگیو عوض کنه من زمانی که ولشون کردم اینقدر حس خوبی بود انگار واااقعا برای زندگی رفتم یه جای دیگه، گاهی اوقات دلم میخواد اون حس راحتیو باز احساس کنم