2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد تایپیک دشمنام

101 بازدید | 24 پست

یه سوال مهم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

اول اینکه بگو لباس تیره پوشیدی؟

اره درست حدس زدی سیاهه

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول اینکه بگو لباس تیره پوشیدی؟

خب راجب زندگیم چی میتونی بگی بهم دشمنام نابود میشن من به هدفم میرسم ؟

موهات لخته و یکم حالت داره؟

لخت نیست موج داره و حالت داره یکمم فره 

بقیه بهت میگن مظلوم و ساکتی و متولد پاییز یا تابستونی؟

کی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بهار یا زمستونی؟

اره میشه راجب زندگیم و آیندم بگی دشمنام نابود میشن کی به خواسته هام میرسم کی ازدواج میکنم 

چشمات درشته؟ تابستون یا زمستونی؟

درشت نیست وزمستانیم

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
یه غمی داری که نمیتونی به کسی بگی؟

اره