2777
2789

کسی که زندگی خیلی سختی داشته و بیماری گرفته و به بدترین نحو ممکن ممکن میمیره این یعنی کارمای یه کاری رو پس داده بنظرتون؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا اگه آدم بدی همچین بلایی سرش بیاد همه میگن کارماست،البته منظورم آدم بده نه همه

از حرصشون میگن، مرگ اگه بده برا همه بده، اگه خوبه هم برا همه خوبه

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

اولا ک ب نظرم خدا آگاه هستش فقط 

ولی نظر خودم این هستش ک نه ثانیا مگه همین الان شما خودت خبر داری ب چ شیوه ای از دنیا میری؟

قضاوت تنها مخصوص خداست و هرکسی رو منع کرد ادم خودش یا عزیزترینهاش همون جوری میشه دوست عزیز

یعنی هر مرگی حکمتی توش بوده؟

مرگ تقدیره، و خدا هر آدمی رو با روشی از دنیا میبره، هر چی هم رو به جلوتر میریم ، روش های جدیدتری اضافه میشه، مثلا زمان ما خیلیا با سقوط هواپیما، خیلیا با تصادف، درصورتی که زمان پیامبرا این روش ها نبوده، 

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
پس چرا اگه آدم بدی همچین بلایی سرش بیاد همه میگن کارماست،البته منظورم آدم بده نه همه

لزوما که به معنی کارما نیست

گاهی طرف خودش بی احتیاطی می‌کنه خودشو تو چاه میندازه

کارمارو اگه بخوای بشناسی نباید سریع قضاوت کرد باید گذشته اون آدمو یا زندگیشو بشنویم ، ثلا کارمای خوب یه شکلش اینجوریه که کسی که کلی تحقیرش میکردن تو یه موضوع و صبوری می‌کرده

یه دفعه اونقدر تو همون زمینه که مسخرش کردن بالا می‌ره که اونا آرزو میکنن جاش باشن یه نظم خاصی تو کارماست کلا

دال مثل دوستت دارم🌻