2777
2789

من صد تام دختر زیاد باشه دور طرف خود ب خود خودش جذبم میشه طرف نمیدونم چرا😂😂

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی خواهان زیاد داره،این تصور رو به ما میده که اوف چه چیزیه. حتی خودشم اینطور راجب خودش فکر میکنه.

واسه همین واسه اینکه ما هم اون چیز خفنو داشته باشیم،وارد رقابت میشیم.

واسه همین

دخترا عاشق پسر لاشی میشن.

پسرا عاشق دختری که بهشون نگاه نمیکنه یا خواستگار زیاد داره.

یه اختلال شخصیتی توی خودته که ذهنت این مدل آدما رو برات جذاب نشون میده 

اختلال طرد شدگی رو قطعا داری اینکه دیگه چه مشکلاتی داشته باشی رو تراپیست تشخیص میده ضمن اینکه عزت نفست هم پایینه 

اختلال طرد شدگی باعث میشه یا خیانت کنی یا خیانت ببینی 

یعنی ذهنت تو رو می‌بره به سمت انتخاب هایی که یا اطرافیانت طردت کنن یا از ترس اینکه یه وقت طرد نشی خودت دیگران رو طرد میکنی 

کسی که اختلال طرد شدگی داره یکی از افکار منفی جدی ای که داره ترس از دست دادن عزیزان هست

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

یه اختلال شخصیتی توی خودته که ذهنت این مدل آدما رو برات جذاب نشون میده اختلال طرد شدگی رو قطعا داری ...

شایدم اینجوریه ، جدیدا ازش خوشم اومده و واضح میدونم اون اطرافش شلوغه و سرش گرمه

شایدم اینجوریه ، جدیدا ازش خوشم اومده و واضح میدونم اون اطرافش شلوغه و سرش گرمه

خاصیت مغز حفظ بقاست و هر چیزی که نمایش دهنده تغییر توی ذهن باشه پالس خطر به مغز می‌فرسته تا ازش دوری کنی و اگر مشابه باشه پالس مثبت می‌فرسته تا نزدیک بشی 

یعنی ممکنه تو کلی پیشنهاد عالی رو صرفا بخاطر همین اختلال از دست بدی و قبول نکنی چون طرف اصلا برات جذاب به نظر نمی‌رسه تا وقتی نگرشت رو تغییر ندی مغزت اجازه اینکه جذب اون آدم سالم بشی رو بهت نمی‌ده  

وقتی اختلال طرد شدگی میشه منطقه امن فکری برای مغز ، مغز تو رو توی همین منطقه نگه می‌داره و انتخاب هات هم انتخاب های هست که بوی طردشدگی بدن 

یعنی مغزت می‌دونه دور و بر این پسر کلی دختر هست آدم لاشی ایه پس احتمال اینکه ازش طرد بشم هست ، بنابراین علاقمند شدن بهش میشه یه انتخاب سالم از نظر ذهنت 

برای همینه که توی بزرگسالی تصمیم هایی میگیریم که مشابه حوادث منفی کودکی مونه 

بعد میگیم من از بچگی همین بودم همه با من فلان برخورد رو میکنن مثلا همه از بچگی منو تحقیر میکردن در حالیکه این ما هستیم که با رفتارمون و انتخاب هامون دیگران رو به سمتی می‌بریم که با هامون رفتاری رو کنن که توی کودکی ازش آسیب خوردیم 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

حتما خوشگلی یا خوش اندامی

ب نظر خودم معمولیم نمیشه گفت خوشگل و خوش اندام 

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝