2777
2789
عنوان

یلدایی از شرکت به شوهرم عاجیل دادن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4363 بازدید | 142 پست

بی خیال بابا بریز توی ظرف آجیل خوری بذار روی میز تموم شه بره اصلا قایم کردن خوراکی کار بیخودی نذار شوهرت از این دو دوتا چهارتا ها یاد بگیره از الان سر خوراکی که اول تا آخر تموم میشه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
ولی چقدر بده که قایم کردی تو اتاقت، شوهرت یا باید میبرد خونه خودشون.یا حالا که داده بهت، باید میریخت ...

بابا برادره یک ربعه همشو میخورددد ،اسی شرفش پیش شوهرش میرفت بخدا😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

1 کیلو بوده کلا. والا من بودم همون روز اول باز میکردم میاوردم وسط . همسر شما مونه پدرت پذیرایی نمیشه ...

والا روز اول باز کردیم همه یه مشت خوردن مامانم بقیش اورد گذاشت تو اتاقم

نائب شما خواهیم بود در قبله گاه عاشقان#جمکرانهمه شما دعوتی به مجلس روضه حضرت مادر سلام الله علیها#شف ...

نائب ما باش برو دعا کن زودتر ظهور کنن امام زمان عزیزمون که مردم سر یه مشت بادوم و نخود دعوا نگیرن اینقد همه چی گرون نشه دیگه 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
1 کیلو بوده کلا. والا من بودم همون روز اول باز میکردم میاوردم وسط . همسر شما مونه پدرت پذیرایی نمیشه ...

من یه کیلو اجیلو تو اتاقم قایم کنم مامانم ابروی خودم و شوهرمو میگیره میذاره کف دستم😂😂

ولی دامادمون اینجوری نبود ، یلدایی که آوردن واسه خواهرم آجیلا خورده شد ولی بهش گفت گردو ها رو قایم ک ...

واای چقدر شوهر خواهرت عجیب بوده . خواهرت باید بش میگفت ما خودمون تو خونه گردو داریم صبحا مامانم بزور میده بخوریم 

مگه بچست؟؟۱۵ساله بزرگه. ندی بهش ابروت جلو شوهرت میره بخدا. به مادرت بگو بخره براش. چقدر بی درکه این ...

چرا آبروش بره اتفاقا داره به همسرش یاد میده که به خانواده ش ارزش قائل نباشه 

مگه یه کیلو آجیل چه ارزشی داره

والا مال منکه نیست بنده خدا ذحمت کشیده مال اونه داداشمم غد حالا یجور نگا میکنه منو

برای تو نیست پس برای کیه؟ برای تو آورده دیگه. بهتر بود از اول نصفشو میذاشتی برای خانوده نصفش هم نگه میداشتی هروقت شوهرت اومد یه کاسه کوچولو میاوردی براش

پزشک کوچولو🩺📚

😑خجالت داره

گلم اصلا منظورم به شما نیست همه هم دردیم 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
چرا آبروش بره اتفاقا داره به همسرش یاد میده که به خانواده ش ارزش قائل نباشه مگه یه کیلو آجیل چه ارزش ...

چون شوهره ممکنه پیش خودش بگه چه نخوردن🤕🤕🤕🤕🤕 بابا ضایعه بخدا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎