2777
2789

دارم اذیت میشم اتاقم ک رفت برای مطب خواهرم 

وقتم داره برای داداشم میره قراره داداشم وام بگیره من دارم کارهاشون میکنم حالا چند روز دیگ امتحان دانشگاه دارم همه هم پشت سر هم یکی هم نخوندم چند بار هم بهش پول قرض دادم بهم نداده 

حالم خیلی بده کاش متاهل بودم کاش سر زندگیم بودم 

ساعت ۶ صبح منو کشونده بیرون ک برم کارای وامشو بکنم خودش تو خونه خزیده خوابیده بعدش هم می‌ره سرکار و  خونش 

حالا هر جفتشچن هم خونه دارن هم ماشین داداشمم سر زندگیش خواهرم جدا شده بچشو بیشتر اوقات ما نگه میداریم 

اگر من بدبخت نیستم پس چیم ؟ اگر هم محالفت کنم مامانم بهم غرغر می‌کنه میگه ناشکری می‌کنی یا بهم فوش میدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم سخته اما خودت سخت ترش نکن عزیزم.خدا خیرت بده که به خونواده ت کمک میکنی.نیت کن برای رضای خدای مهربون انجام بده و از هیچ کسی جز خداوند پاداش نخواه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

پولاتو تبدیل به طلا کن و یه جا قایم کن اصلا بهش دیگه قرض نده 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

مقصر خودتی ک قبول می‌کنی خودت فدای دیگران کنی ، و این ک مادرت هم ساده است و ب شما ساده بودن یاد داده ، راه مادرت نرو لطفا

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یبار یه دعوای اساسی کنعزیزم برو کتابخونهمگه تو حمالی؟

ب جای کتابخونه موانع مزاحم زندگیش رو باید رفع و دفع کنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اینکه کار راه انداز هستی خوبه،،ولی اگه داشت شاغله پول بهش نده، 

باز انشاالله اونا برات جبران میکنن،خوش بحالشون که خواهری مثل تو دارن،همیشه همین جوری مهربون باش البته فقط برای اعضای خانواده 

واقعا حق داری زندگی خودمون کمه باید غصه زندگی اینام بخوریم هیچ وقت یادم نمیره خواهرم سر طلاقش چقدر ما رو اذیت کرد کی گفته خواهر برادر خوبه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ببین چ تصوری از خودت ساختی ک داداشت،ساعت ۶ صبح کارش تنهایی انداخته گردنت و خودش گرفته تخت خوابیده ، فداکاری و محبت حد داره 

اشتباه منونکن عزیزم، تو زندگی خیلی داداشم برامون مشکلات درست کرد همش پی سند وازادیش از زندان و....بودیم کلی موقعیتهای ازدواج منو خاهرم را خراب کرد پدرم فقط به اون فکر میکرد همش پول ازمن وخاهرم میگرفت اما پس نمیداد،چندروز پیش خاهرم زنگیده وکه مزاحم فلانی نشو کلی به خاهرم فحش که خاهر ندارم کاش میمردی،هرچی خوبی کنی اخر پی زندگی خودشونن الویت خودت باش درست دانشگاهت درکناراون کمک بهشون