2777
2789
عنوان

پارتنرتون هر روز از غذاهای ک خورده بیاد تعریف کنه😂😬

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 57 پست

نمیدونم پسرای الان چ مرگشون شده

یادته گفتم خواهرزاده م ۶سال رو یکی کراش بود بعد پسره اومد از پسرعمه ی خواهرزاده م خواستگاری کرد خواهرزاده مو؟

خلاصه ی مدت باهم بودن ک آشنا بشن پسره ازاینا بود ک بااینکه دانشجو پزشکی بود اهل محرم،نامحرم و نماز و روزه و از طرفی شاگرد اول کلاس ک خواهرزاده م دیوونه ش بود

بعد ک صحبت کردن اینقدرررر بی لول بود و بی کلاس و بی فرهنگ ک خواهرزاده م خیلی زود بهش جواب رد داد

مثلا میگفت تو خانواده مون سیگا.ر و قلی.ون کاملا عادیه بعد گفت یه بار امتحانی مشر.وب خوردم و...

بعد خواهرزاده م میگ میخواستیم از خیابون رد شیم میگفت بذار دستتو بگیرم و...

بعدم مستقیم گفت رابطه ج ن س ی خیلی برام مهمه بیا هرچ زودتر ازدواج کنیم!!!!

خواهرزاده م گفت هنوز ۱ماه نشده من اصا تورو نمیشناسم دیگ این شد ک کلا بهش گفت برو ک نبینمت😂

اینم از شاگرد اول دانشگاه ک کراش العالمین بود 

حالا حکایت ممد تو شده ملیکا😂

ینی واقعا تو این دو سال انقددددد عوض شده یا از اول همینجور بوده تو عاشق متوجه نشده بودی خیلی عجیبه من فک میکردم یه آقا پسر مذهبی منطقی آقا متین باوقار چی از آب دراومد شاید یه هدفی داره مثلا پیش تو احساس کمبود می‌کنه  دوبار کات کردی شاید هیچوقت وضع مالیش رو به رخش نکشیدی ولی اون احساس بدی داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خوبی ملیکاجون؟من حس میکنم چون میدونه وضع مالی شما خوبه نمیخواد پیشت کم بیاره هی کلاس میذاره مسخ ...

سلام عزیزم

فدات شما خوبی؟

نمیدونم ممکنه🥲ولی من خودم هیچوقت نذاشتم داشته هامو متوجه شه و هیچوقتم از چیزای ک خوردم نگفتم بهش و استوری نذاشتم ک مبادا ناراحت شه🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

نمیدونم پسرای الان چ مرگشون شدهیادته گفتم خواهرزاده م ۶سال رو یکی کراش بود بعد پسره اومد از پسرعمه ی ...

وای خدایا😑 چقدر ازدواج سخت و غیر قابل پیش بینیه

من ک خیلیییی میترسم طرف مقابلم ادم بدی باشه و اون چیزی ک نشون میده نباشه🥲

خواهر زادت واقعا شانس اورد زود شناختش

انشاالله بهترینها واسش اتفاق بیوفته و ادم درستی وارد زندگیش شه

ینی واقعا تو این دو سال انقددددد عوض شده یا از اول همینجور بوده تو عاشق متوجه نشده بودی خیلی عجیبه م ...

نه واقعا من همه حرفاشو ب مامانم میگفتم میگفت چ پسر خوبیه

الانم دقیقا همه حرفاشو بهش میگم میگه چقدر عوض شده

حسم اینه اون موقع نقش بازی میکرده الان دیگه نمیخواد نقششو بازی کنه و چهره واقعیشو دارخ نشون میده

سلام عزیزمفدات شما خوبی؟نمیدونم ممکنه🥲ولی من خودم هیچوقت نذاشتم داشته هامو متوجه شه و هیچوقتم از چی ...

میدونم تو دختر عاقل و فهیمی هستی ولی خب اون دیگ میدونه شما وضعت خوبه دربرابرت حس خودکم بینی داره و میخواد با این حرفا مهار کنه اون حسش رو!

وای خدایا😑 چقدر ازدواج سخت و غیر قابل پیش بینیهمن ک خیلیییی میترسم طرف مقابلم ادم بدی باشه و اون چی ...

قربونت عزیزم شکرخدا(تو پست قبل جواب احوالپرسیتو فراموش کردم🌱)

اره شکرخدا خیلی شانس آورد البته اونم مثل تو کاملا با خانواده ش حرف میزد درموردش و نظراتشونو میپرسید و راهنماییش میکردن تو هم مواظب باش عزیزم

این اصلا لایق تو نیست

ممنون عزیزدلم ایشالا تو هم یه ادمی بیاد تو زندگیت ک همه جور درخور شان و شخصیت و خانواده ت باشه مهربون💚

میدونم تو دختر عاقل و فهیمی هستی ولی خب اون دیگ میدونه شما وضعت خوبه دربرابرت حس خودکم بینی داره و م ...

اره ممکنه🥲

قربونت عزیزم شکرخدا(تو پست قبل جواب احوالپرسیتو فراموش کردم🌱)اره شکرخدا خیلی شانس آورد البته اونم م ...

انشالله همیشه خوب باشی عزیزم

اره درسته خودمم به این نتیجه رسیدم هرچی خیره انشالله🥲

سلام عزیزمفداتشم تو خوبی؟الان حرفای این چند روز رو به مامانم گفتم مامانم میگه مطمئنی خودشه؟ چ ادم بی ...

قربونت برم گلم 

اره به حرف مامانت گوش کن پشیمون نمیشی ،کم کم جوابشو ندی یا مثل خودش رفتار کنی دیر سین بزنی تموم میشه رابطه 

با این اخلاقی که داره به قول مامان ازدواج نکنی باهاش بهتره ،ادما عوض میشن طبیعیه ولی نه این حد ،اکثرا سن که میره بالا عاقل تر و پخته تر میشن نه مثل ایشون مثل بچه ها هر چی خورده رو بیاد بگه ..انشالله هر چی خیره پیش بیاد برات گلم ❤️🌹

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

قربونت برم گلم اره به حرف مامانت گوش کن پشیمون نمیشی ،کم کم جوابشو ندی یا مثل خودش رفتار کنی دیر سین ...

درسته🥲 الان ک شخصیت واقعیشو نشون داده میبینم تفاهم نداریم

مرسی مهربون🤍