2777
2789

سلام من تازه بچه دار شدم دو ماهشه ب نظرتون چ مرحله ای خیلی سخته تا الان ک برای من شب بیداریاش سخت بوده ولی سخت ترینش اینه ک گاهی وقت برا خودم ندارم نمیتونم بیرون برم ...من اصلا ادم یجا نشستن نبودم اخه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولینش که زایمانه 

و بعدش از پوشک گرفتنش

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

میگن هرچی بزرگتر بشه سختیاش بیشتره، میره مدرسه با کی میره با کی میاد، چی میشنوه، چی میگه و... 

بنظر من وقتی که بغلی بود و همه چیش وابسته من بود بهترین دورانش بود. الان کلاس سومه، باید همه جی یاد بگیرم و بهش یاد بدم. مواظب رفتارم و حرفام باشم که اعتماد و عزت نفسش حفظ شه، کمکشم بکنم که رشد کنه. زندگی یادش بدم و...

وای به روزی که خودم تو کار خودم مونده باشم چطور به اون یاد بدم!!!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
همش سختهحتی الان که نوجوان هست هم سخت میگذره😅

اره واقعا اصلا ادم دیگ انگار زندگیش میریزه بهم من هنوز عادت نکردم حالم گاهی خیلی بد میشه دیشب وسط خنده زدم زیر گریه پیش شوهرم ..

زمانی ک دخترم نوزاد بود و باباش رفت  پی عشق حال 

زمانی ک  نیاز دااشتم باباش باشه ووبچہ رو تاب بده ـزمانی  ک دخترم گریه میکرد   ولی باباش نبودـزمانی ک.....

الهی  امام حسین نگاهی بمن کنه

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن