2777
2789
عنوان

میشه اگر میتونید کمکم کنید

337 بازدید | 78 پست

من یکی از فامیلامون متاهله و با تهدید و اصرار ازم عکس گرفته و اونوقت هم زنش فهمید و گفت دیگه پیام ندید به هم منم گوش کردم حالا بعد ماه ها پیام داده که عکساتو دارم منم فحش دادم و بلاکش کردم البته منم از اون عکس دارم حالا چکار کنم اگه عکسمو پخش کنه چی ب نظرتون بهش بگم پاک کردی یا نه یا بیخیال بشم ؟ حتی مامانم دیروز بهش پیام داده و گفته هرپیامی ک هست پاک کنید وگرنه به خانمت اطلاع میدم و گفته که حتی مدیونی اگه پیامها و شماره رو حذف نکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچکاری نمیتونه بکنه نترس بیخیال شو و از خودت ن ترس نشون بده ن پیگیر شو از ترس زنش کاری نمیکنه

مطمعنید یعنی ... آخه من خیلی بهش گفتم پاک کن و حتی قسم خوردم و مامانمم گفت مدیونی اگر هرچی بینتون بود پتک نکنید نمیدونم کرده یا نه الانم بلاکه

اخه ندارم بدبختی اسکرینشو فقط چند تا حرف ک زده و من گفتم من آدمش نیستم و دارم

از بلاک درش بیار این سری شروع کرد اسکرین شات بگیر همون روز برو شکایت هرررچی که هست چه عکسای خودش چه پیام همه رو بردار ببر از هیچی نترس

از بلاک درش بیار این سری شروع کرد اسکرین شات بگیر همون روز برو شکایت هرررچی که هست چه عکسای خودش چه ...

بله ممنونم ازت اونوقت منم مقصر شناخته میشم ؟ چون با اصرارش عکس دادم

نه نمیشی ولی اخه چه کاری بود چرا عکس دادی حالا هزار بارم اصرار میکرد بلاکش میکردی

چکار کنم گول خوردم سو استفاده کرد ازم اول با مهربونی میگفت الان وحشی شده چون که دید من نمیرم سمتش

از تهدیدش اسکرین شات بگیر شکایت کن چقدر پررو و وقیحه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14045670/%D8%B4%D9%85%D8

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

مطمعنید یعنی ... آخه من خیلی بهش گفتم پاک کن و حتی قسم خوردم و مامانمم گفت مدیونی اگر هرچی بینتون بو ...

مطمعن ک خب ن از کجا باشم کلی خب مجرد ک بودم ی مورد شبیه مال شما بود تازه اون زنی نداش ک بترسه ب شدت کله خر بود ولی هیچ غلطی نتونس بکنه همش حرف بود وقتی با بابام حرف زد دیگ رف