2777
2789
عنوان

اختلاف طبقاتی میدونید یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد اون سیمکارت ۷ میلیاردی کاربردش چیه

جدا از پرستیژ و کلاسش 

وقتی میخوای معامله های کلان انجام بدی وقتی با سیم کارت میلیاردری زنگ میزنی طرف هم جوابتو میده هم بهت احترام میذاره هم سریع اعتماد می‌کنه 

ولی وقتی با یک سیم معمولی برای معامله یا کار بزرگی زنگ بزنی طرف نه جدی میگیره نه اعتماد می‌کنه 

فک کن ۷ میلیارد بدی سیمکارتی بخری که نتش فیلتره وای عقل دارن اینا؟به فرض رندم باشه😂😂😂

عزیزم اینا برای نتش که نمیگیرن اولا که برای پرستیژ و کلاسش میگیرن و اینکه 

جدا از پرستیژ و کلاسش 

وقتی میخوای معامله های کلان انجام بدی وقتی با سیم کارت میلیاردری زنگ میزنی طرف هم جوابتو میده هم بهت احترام میذاره هم سریع اعتماد می‌کنه هم کارت سریع پیش می‌ره 

ولی وقتی با یک سیم معمولی برای معامله یا کار بزرگی زنگ بزنی طرف نه جدی میگیره نه اعتماد می‌کنه و مسخره اتم می‌کنه 

بدون توجه به حلال و حروم و بدون زحمت و سختی هیییییییچوقت ، هیییچوقت نمیتونی همچین زندگی داشته باشی و ...

شاید کم باشن ولی من میشناسم کسایی رو که نسل به نسل میلیاردرن ، خیر هم هستن و یه هزاری پول حروم تو ثروتشون پیدا نمیشه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

جدا از پرستیژ و کلاسش وقتی میخوای معامله های کلان انجام بدی وقتی با سیم کارت میلیاردری زنگ میزنی طرف ...

اخه ۷ میلیارد 

حداقل چند صل میلیون یا یه میلیارد

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️
شاید کم باشن ولی من میشناسم کسایی رو که نسل به نسل میلیاردرن ، خیر هم هستن و یه هزاری پول حروم تو ثر ...

بحث ثروتی که ارث میرسه کاملا متفاوت هست از اینی که من میگم

شما داری میگی این پول نسل به نسل داره میچرخه بین خانوادشون 

وگرنه کدوم ادم درستی طی یک سال دوسال میتونه از زندگی ساده و معمولی به جایی برسه که ۷ میلیارد پول سیمکارت بده؟ 

عزیزم اینا برای نتش که نمیگیرن اولا که برای پرستیژ و کلاسش میگیرن و اینکه جدا از پرستیژ و کلاسش وقتی ...

میدونم به هر حال که نتش فیلت.ره

ولی کلا هر دلیلی هم باشه به نظرم عقل سلیم این کارو نمیکنه 

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

والا مغزم گنجایش این همه پول و نداره فقط میتونم به این فکر کنم که از پول به عنوان دستمال توالت استفا ...

یکی تو شهر ما هست بالای چندتا آپارتمان بزرگ تجاری و مسکونی داره تو تهرانم هم داره تو مشهدم داره

شاید چند هزار میلیارد برسه 

حالا ایشون تا ۱۰ سال پیش تن ماهی میدزید همه ام می‌دونن 

آدم هرجور حساب کنه نمیشه یک نفر تو ۱۰ سال این‌قدر پولدار بشه.

اون وقت طرف از کجا خبر داره سیم کارتت ۷ ملیاردی هست

من و شما نمی‌دونیم اونایی که کارشان معامله ها بزرگ و کارهای بزرگ انجام دادنه از این چیزها خوب خبر دارن و میشناسن