2777
2789
عنوان

انگار ادمای خوب دیگه جایی ندارن تو این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 71 پست
ببخشید متوجه نشدم ینی چی یه نصیحت تا جای یه دعانویسی برید؟؟ینی برم پیش دعان ویس

اره برید بگید باطل کنه هرچی براتون نوشتن.قبل اینکه زندگیتون بدتر بشه،

مامانتم خبرنداره عمه هات چیکارکردن، اصن وقتی دعامیدن ب آدم، عقل آدم از کار میفته نمیفهمه داره چ بلاهایی سرش میاد.فکرمیکنه باید سکوت کنه خوب میشه بالاخره همچی

اره وقتی میگی انقد طرف خواهراشه و ب اونا سرویس میده پس معلومه یه چیزی هست، وقتی بچه اش ک شما باشی رو ...

ای بابا 

نرا چقد وقیح و بی حیا شدن 

من که حالم از هرچییییی مرده بهم میخوره دیگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقییییقا همینه دختر خوبه نباشمنم خاککک تو سرم که هستمبخدا هیییچکس ما رو نمیبینه دلم میخواست دختری بد ...

احه نمیتونم 

حتی از قیافمم معلومه اهل این چیزا نیستم 

باورت میشه تاحالا پیشنهاد دوستی نداشتم

اره برید بگید باطل کنه هرچی براتون نوشتن.قبل اینکه زندگیتون بدتر بشه،مامانتم خبرنداره عمه هات چیکارک ...

میترسم برم سراغ این چیزا ، پای جن و ارواح به زندگیمون باز بشه

احه نمیتونم حتی از قیافمم معلومه اهل این چیزا نیستم باورت میشه تاحالا پیشنهاد دوستی نداشتم

منم همینطور

منم همینطور

نه عرضشو دارم نه دل و جرئتشو

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

جوابت ساده‌ست. هر کسی تو این دنیا نون قلبشو میخوره. دختر خالت خیلی ساده‌دل و خوش قلبه که همه زندگیش کف دست توعه و تازه تورو اونجور که فکر میکنه درسته راهنمایی میکنه. تو اگر با راه و روش زندگیش موافق نیستی ازش نپذیر ولی مسخره‌ش هم نکن. اون واقعا صادقانه و دوستانه با تو حرف زده.

هر کسی یه باور و اعتقادی داره. کسی رو قضاوت نکن و برای همه خیر بخواه تا توام از هر راهی که میری به خوشبختی برسی.

احه نمیتونم حتی از قیافمم معلومه اهل این چیزا نیستم باورت میشه تاحالا پیشنهاد دوستی نداشتم

منم همینطور

منم همینطور

نه عرضشو دارم نه دل و جرئتشو

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
جوابت ساده‌ست. هر کسی تو این دنیا نون قلبشو میخوره. دختر خالت خیلی ساده‌دل و خوش قلبه که همه زندگیش ...

من این قسمتشو کاری ندارم عزیزم ، من قسمت روابط با نامحرم رو دارم میگم 

همه چیزو به هم ربط ندید 

من میگم هررررادمی باید با یکی مثه خودش زندگی کنه ، اونی که گذشتش خراب بوده با یکی همینطوری ازدواج کنه ، پس عدالت خدا چی میشه ،