2777
2789
عنوان

انگار ادمای خوب دیگه جایی ندارن تو این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 71 پست
اخ گل گفتی،شوهرمنم دقیقا همینجوره، براهمه فرشته،خوش اخلاق،لارج، برا منو بچه هام شمر و یزید جلوش کم م ...

خدا میدونه عمه هام هرجا بخوان برن زنگ میزنن بابام میره میرسونتشون،  میگه هرجا خواستین برین بگین من بیام ، اونوقت منو تا دانشگاه نمیرسونه ، هزار تا بهونه میاره 

انقد زورم میگیره که نگو

خدا میدونه عمه هام هرجا بخوان برن زنگ میزنن بابام میره میرسونتشون، میگه هرجا خواستین برین بگین من ب ...

یا خدااااا

آدم برا بچه خودش ک وقت میذاره، شوهرم فقط منو آدم حساب نمیکنه ولی بچه هارو دوس داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جسارتا اون دومی چقدر نادون بوده که متاهل بودن طرفم نفهمیده 

این به کنار تست اعتیاد مگه نمیگیرن که اینم نفهمیده؟ بنظرم خیلی دیگه گیج بوده ادم انقدر ساده باشه معلومه زندگیشو به باد میده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

برا منم دعاکن شوهرم عاشقم بشه،دست از خیانت برداره،

قابل باشم چشم حتما. انشاءالله سیل روزهای خوب بیاد تو زندگیتون جوری که روزهای تلخ کاملا از ذهنت پاک بشه. اگه معتقدی برای حل مشکلتون به حضرت زهرا( س)متوسل شو و صلوات خاصه ایشون رو ۵۳۸مرتبه بفرست اللهم صل علی فاطمه و ابیها... کاملش تو اینترنت هست.

قابل باشم چشم حتما. انشاءالله سیل روزهای خوب بیاد تو زندگیتون جوری که روزهای تلخ کاملا از ذهنت پاک ب ...

اره باشه میخونم،هرچی بگی چله یس و مزمل و الرحمن برداشتم.

ولی مشکلم حل نمیشه.

دلم شکسته، راست گفتن آدم ظالم همیشه سالم

اره باشه میخونم،هرچی بگی چله یس و مزمل و الرحمن برداشتم.ولی مشکلم حل نمیشه.دلم شکسته، راست گفتن آدم ...

حالا امتحان کن عزیز انشاءالله خانم کمک میکنن خیلی مهربونن الهی من فداشون بشم . بالاخره یه راهی جلوی پات میزارن توکل به خدا کن و ائمه کمکتون میکنن انشاءالله تنها راه نجات همینه .

یا خداااااآدم برا بچه خودش ک وقت میذاره، شوهرم فقط منو آدم حساب نمیکنه ولی بچه هارو دوس داره

بابام قبلا اینطوری نبود ، هرکی، حتی مامانش پشت سر من یا مامانم حرف میزدن همونجا پودرشونمیکرد ، یه سالیه نمیدونم چرا اینطوری شده 

بابام قبلا اینطوری نبود ، هرکی، حتی مامانش پشت سر من یا مامانم حرف میزدن همونجا پودرشونمیکرد ، یه سا ...

بنظرم دعا خورش کردن، طبیعی نیس رفتارش، شوهرمنم ی مدت ک خیانت میکرد زنیکه بهش دعاداده بود از بچهاشم سیر بود بچه کوچیک۵ساله رو الکی میزد،یعنی واقعا الکی،تا اینکه طلسمارو تو خونمون پیدا کردم حالا فقط ازمن سیره، ازمن متنفره،حتی نیگامم نمیکنه، بی خود و بی جهت.کاش حداقل بد بودم ک دلم راضی میشد ب فلان دلیل داره اینکاررو میکنه، ولی باهمه بدیهاش ساختم فقط بخاطر بچه هام،دارم صبوری میکنم بلکه خدا کمکم کنه فرجی بشه

بنظرم دعا خورش کردن، طبیعی نیس رفتارش، شوهرمنم ی مدت ک خیانت میکرد زنیکه بهش دعاداده بود از بچهاشم س ...

الهی عزیزم ، انشالله هرچه زودتر همه چی رو به راه بشه 

یکی از عمه هام خیلیییی تو خط دعا و این چیزاس، شکم میره سمت اون

الهی عزیزم ، انشالله هرچه زودتر همه چی رو به راه بشه یکی از عمه هام خیلیییی تو خط دعا و این چیزاس، ش ...

اره وقتی میگی انقد طرف خواهراشه و ب اونا سرویس میده پس معلومه یه چیزی هست، وقتی بچه اش ک شما باشی رو کنار گذاشته ولی اونارو اولویت قرار داده،پس بدون هیشکی از بچه اش چیزیو بیشتر دوس نداره،بدون یه خبرایی هست،کاش منم از قبل میدونستم و زندگیم ب اینجا نمیرسید، الان دیگه روهامون تو روهم بازشده، دیگه ب زبون میاره ک من فلان زنو میخام ،تو روم میگه برو، حالم ازت بهم میخوره،و من فقط چشام پر اشک میشه و سکوت میکنم.

قیافمم خیلی خوبه، اخلاقم خوبه، ولی دیگه منو نمیبینه