2777
2789
عنوان

انگار ادمای خوب دیگه جایی ندارن تو این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم اصن میمونه چیکار کنه ، نام بد بشیم مثه اونا نمیشه ، بخوایم صادقانه زندگی کنیم بازم نمیشه موندیم ...

کاش میشد همه آدمای خوبو بردارم ببرم یه گوشه دنیا اونجا باهم زندگی کنیم🙂

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

پس عدالت خدا چی میشه خب اوکی اصن خرابا شوهرای خوبی نصیبشون بشه ، ولی چرا دخترای پاک دیگه شوهرای بد ن ...

این دنیا محل ابتلا و آزمایش و امتحانه. نه محل عدالت 

بعد اون شخص هم اگه بیشتر تحقیق می کرد و دوران نامزدی طولانی تر می کرد الان سرنوشتش این نبود

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

خب اصن خرابه هیچی ، اصن ما میگیم نوش جونش، ولی دیگه اون دختر خوب و پاکه چرا باید بدبخت بشه اته

والا باید دید اون مثلا آقا و سربه زیر چرا همچین انتخابی داشته چون این مدل دخترها از ۱۰کیلومتری چراغ میدن چه طور آدمایی هستن.... ولی اینکه دخترای خوب همه چی تموم بدبخت میشن رو کاملا قبول دارم .

کاش میشد همه آدمای خوبو بردارم ببرم یه گوشه دنیا اونجا باهم زندگی کنیم🙂

همه آدم ها نسبی هستند یه نفر پدر خوبی هست ولی عمو بدی هست یه نفر همسایه خوبی هست ولی راننده بدی هست یه نفر گرون فروشه ولی تو خونه برای زن و بچه اش دست و دل بازه و کلی خرج می کنه. یه نفر پدر خوبی برای دخترهاش هست ولی چشم دیدن عروسشون نداره.  همه چیز نسبی هست

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

والا باید دید اون مثلا آقا و سربه زیر چرا همچین انتخابی داشته چون این مدل دخترها از ۱۰کیلومتری چراغ ...

خیلیی عجیبه اصن 

من خودم ۲۱سالمه تاحالا با هیچکی دوست نبودم 

گاهی میزنه به سرم منم برم مثه اونا بشم ، ولی من بلد نیستم ، پتانسیلشو ندارم ، مطمئنم برم ، گند میزنم به کل زندگیم

همه آدم ها نسبی هستند یه نفر پدر خوبی هست ولی عمو بدی هست یه نفر همسایه خوبی هست ولی راننده بدی هست ...

این حرفتو به شدتتتتتتتتتتت قبول دارم 

مثله پدر من ، که برا مردم و فک و فامیلاش و خواهر و مادراش فرشتس ولی برا ما....