سلام خانما من جدیدا از لخت شدن تو تالار و عروسی خوشم نمیاد ...واقعا حوصله ی عوض کردن لباس و این حرفا رو ندارم ، بنظرتون زشته که با یه عبا سنگدوزی جلو بسته آدم بره داخل تالار و با همون بشینه برگرده؟
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جدا؟ خودمم دوست دارم با یه جفت کفش خشگل بپوشم یه شال مجلسی شیکی چیزی ....اما ترسیدم مناسب تالار نباش ...
اره چرا ک نه راحت و شیک
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم