2777
2789
عنوان

تعبیر خواب باردار بودن چیه

52 بازدید | 13 پست

برای ی دختر مجرد من دیشب خواب دیدم با اینکه اصلا رابطه نداشتم باردار شدم و حتی سونو هم رفتم 😐😂 ی چند باری این خواب رو دیدم ولی دیشب دیگه خیلی واضح بود دلیلش چیه 

حالا من متاهلم

دیشب خواب دیدم یه پسر آوردم دنیا ۵ کیلو بود همش میگفتم خوب شد سزارین بود وگرنه طبیعی نمیتونستم زایمان کنم.پسرمم انقدر سنگین بود نمیدونستم بقلش کنم.تو بیمارستان کوچیک بود آوردمش خونه یهو رشد کرد🤣

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامببخشید ها .ولی برای دختر مجرد تعبیرش خوب نیست

من مجرد بودم کلی خواب میدیدم بچه دار شدم.هیچ اتفاقی هم نیفتاد

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

حالا من متاهلم دیشب خواب دیدم یه پسر آوردم دنیا ۵ کیلو بود همش میگفتم خوب شد سزارین بود وگرنه طبیعی ...

وای من نمی‌دونم چرا از این خوابا میبینم ذهنم کلا خیلی بهم ریختگی😂😂

حالا من متاهلم دیشب خواب دیدم یه پسر آوردم دنیا ۵ کیلو بود همش میگفتم خوب شد سزارین بود وگرنه طبیعی ...

پسر برای زن متاهل نشانه ثروت بدون دردسر هست.حالا که سنگینم بوده فبها  

هدفم رسیدن به عشق واقعی است
وای من نمی‌دونم چرا از این خوابا میبینم ذهنم کلا خیلی بهم ریختگی😂😂

نگران نباش منم از این خوابا زیاد میبینم.

اتفاقا ذهن منم خیلی آشفته است چند روزیه.

بعد تو این گیروداد مامانم داشت میگفت برای ناهار میخوام عدس پلو بزارم بعد من ناراحت شدم گفتم عدس پلو که قوت نداره برای زن زائو🤣🤣🤣🤣

پسر برای زن متاهل نشانه ثروت بدون دردسر هست.حالا که سنگینم بوده فبها

واقعا؟

پس فکر کنم یه ثروت سنگینی میاد برام.خداروشکر😅

😂😂😂😂😂وایی

خیلی هم بچمون اذیت میکردن تو خواب🤣

راستی شیرمم همینطوری میومد

اولین نفری هستی که براش تعریف میکنم

ب خدا من گفتم بیام بگم میگن دیوونس😐😂😂

خوابه دیگه 🤣من چرت و پرت زیاد خواب میبینم عادیه واسم