2777
2789
وای دنگی همینه بخوان پولتو پس بدن آدمو دیونه میکنن تجربه دارم تو خوابگاه

واسه من درس عبرت شد یک وقتی همه میگن ندارم نگم دارم ترجیحا سکوت کنم

دو اینقدر راحت واسه بقیه حساب نکنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه هر کی واسه خودش خرید انجام بده که این مشکلات پیش نیاد؟

من زمان دانشجوییم که میرفتیم از انتشارات کتاب میگرفتیم و یا جزوه استادارو اگه کسی میگفت داری میری واسه منم بگیر همون لحظه پولشو نقد ازش میگرفتم که بعد ها از این مشکلات پیش نیاد

تو جامعه امروزی پرووو باش و نزار بابت لطفی که بهشون میکنی ازت طلبکار باشن

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

حالا یچیزیم بت بگم

شات قبلی رو دیدم

فقط یه جمله گفته

کی خوردیم که بدیم

میتونستی با ملاطفت بیشتری جواب بدی خیلی بد بش پریدی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
اگه تخت بالایی که هر اتاقی بری برات فرق نداره جاتچ عوض کن

ربطی به تختم نداره😐

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین همه ارتباطمون با هم خوبه حتی با خود این هم ارتباطمون خوبه منم ارتباط خوبی باهاش داشتم تا قبل ای ...

متاسفانه حرف پول که میاد وسط آدما تغییر می کنند

چه خواهر برادرایی که تا آخر عمر بخاطر ارث همدیگرو نمی‌بینند 

اینم ی نوعشه ی کم زمان بده بعد تصمیم بگیر برای عوض کردن اتاق

نمیشه هر کی واسه خودش خرید انجام بده که این مشکلات پیش نیاد؟من زمان دانشجوییم که میرفتیم از انتشارات ...

نه بابا منم درمقابل همچین آدم پررویی ساکت نمیمونم بخوره هرچی از دهنش هم دراد بهم بگه 

از این به بعد دنگ کسیو حساب نمیکنم نداره نیاد نخوره زنگ بزنه از مادری پدری کسی بگیره مگه من پول رو از رو زمین جمع میکنم بابای منم زحمت میکشه سختی میکشه تا این پول رو دراره

مگر واسه کسی بدم که ثابت کرده باشه خوش حسابه هرچند اونم ریسکه

حالا یچیزیم بت بگمشات قبلی رو دیدمفقط یه جمله گفتهکی خوردیم که بدیممیتونستی با ملاطفت بیشتری جواب بد ...

عزیزم اینا دفعه اولشون نبود هی اینو میگفتن

بعد هم منظورش از این جمله چیه؟ آیت نیست که شما خوردین میخوایین پولشو از ما بگیرین؟ تو بودی بهت بر نمیخورد عصبی نمیشدی؟

قشنگ مشخص بود نمیخواد بده

متاسفانه حرف پول که میاد وسط آدما تغییر می کنندچه خواهر برادرایی که تا آخر عمر بخاطر ارث همدیگرو نمی ...

میدونی من از این میسوزم که که رسما برمیدارن بهم میگن خودتون خوردید میخوایید پولشو از ما بگیرید

اینکه میگه ما کی دیدیم خوردیم که دنگ بدیم معنیش همینه خب

حالا پولو داد

نه بابا هنوز نزده اینقدر پرروعه هرچی از دهنش دراومده میگه

بقیه دوستات چی میگن

هنوز بهشون نگفتم

الان زنگ‌ میزنم به اونیکه تو خرید باهام بود یعنی درواقع اون خرید کرد چی لازمه و فلان زنگ میزنم بهش میگم ببینم چی میگه

ولی نمیدونم لازمه بگم یا نه بعد نگن مثل بچه‌ها بلند شده چغولی کرده