2777
2789

برای خودم نمی خوام چون دانشجوام ولی خواهرم تا الان خیلی خوب درس نخونده و دوست داره رشته تاپ هم بیاره ولی به شدت الان نا امید شده.. هرچی هم من می گم بهش قبول نمی کنه

ازم خواست تاپیک بزنم نظرات رو بهش بگم..

از الان با روزی ۱۳ تا ۱۴ ساعت خوندن میشه امیدوار بود یا نه؟

به حرف من که توجه نمی کنه لااقل شما بگید شاید فرجی شد😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اره میشه اگه ی پایه ی نسبی داشته باشه

اگه پایه اش خیلی ضعیفه در حد پیرا ها بیشتر نمیشه واقعا

بعدشم الان بای معدل ۱۹ (که دو ماه بیشتر زمان نمیخواد)و ی کنکور معمولی و با درصدای معمولی میشه قبول شد 

ظرفیتا از سال بعد قراره کم شه 

همین امسال بارشو ببنده

اره میشه اگه ی پایه ی نسبی داشته باشهاگه پایه اش خیلی ضعیفه در حد پیرا ها بیشتر نمیشه واقعابعدشم الا ...

دهمش خیلی قوی نیست ولی یازدهم نمرات اختصاصیش تو نهایی خوب بود..

به خصوص زیستش..

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه پایه درسیش خوب باشه، می‌تونه خودشو برسونه🎉

اما ۱۳-۱۴ ساعت درس خوندن کار هرکسی نیست، انگیزه‌‌ی خیلی بالایی می‌خواد

از همه دور می‌شوم/نقطه‌ی کور می‌شوم                       زنده به گور می‌شوم/باز مقابلم تویی🥀
اگه پایه درسیش خوب باشه، می‌تونه خودشو برسونه🎉اما ۱۳-۱۴ ساعت درس خوندن کار هرکسی نیست، انگیزه‌‌ی خی ...

فعلا که میگه اگه بدونم میشه و هنوز دیر نیست می خونم..

ببنیم چی میشه...

این مشاوزه تجصیلی سابقه بالاستیمی و موسسه ام نیسا۰۹۳۰۵۶۰۳۸۲۴

ممنونممم

دهمش خیلی قوی نیست ولی یازدهم نمرات اختصاصیش تو نهایی خوب بود..به خصوص زیستش..

دهمشو جمع کنه و دوازدهمش تا کنکور بقیه اشم ازمون جامع کار کنه

یازدهمشم ک میگین قویه ایشالله موفق میشه

دهمشو جمع کنه و دوازدهمش تا کنکور بقیه اشم ازمون جامع کار کنهیازدهمشم ک میگین قویه ایشالله موفق میشه

ممنونم عزیزمم..

پیامتو به خودش نشون میدم بلکه یکم ب خودش بیاد

فعلا که میگه اگه بدونم میشه و هنوز دیر نیست می خونم..ببنیم چی میشه...

من سال سوم تونستم دندون‌پزشکی قبول بشم

الان یکی از حسرت‌هایی که هیچوقت ولم نمی‌کنه اینه که کاش همون سال اول درست درس خونده بودم و اینقدر وقتم رو با کارا و فکرای مسخره هدر نداده بودم

بهش بگو این چندماه رو با تمام وجودش درس بخونه

دنبال این نباشه که ببینه میشه یا نه! شرایط برای هرکسی متفاوته.

پشیمونی و حسرتی که بعد از کنکور می‌تونه تجربه کنه خیلی بدتر از سردرگمی و ناراحتی‌هایی هست که الان داره.

این چند ماه فارغ از نتیجه، با تمام وجودش تلاش کنه تا حداقل بعدا به خاطر این روزا حسرت نخوره. انشالله نتیجه‌ای که دوست داره رو هم می‌گیره ♥️

از همه دور می‌شوم/نقطه‌ی کور می‌شوم                       زنده به گور می‌شوم/باز مقابلم تویی🥀
من سال سوم تونستم دندون‌پزشکی قبول بشمالان یکی از حسرت‌هایی که هیچوقت ولم نمی‌کنه اینه که کاش همون س ...

ممنونم عزیزدلم..

متاسفانه بدی خواهر من اینه که فقط منتظر نظر بقیه‌س... منم همین حرف شما رو بهش زدم... گفتم اگه واقعا می خواد قبول بشه دیگه گذشته رو رها کنه با تمام وجود بخونه.. قبول شد که چ بهتر اگر نشد هم حداقل یه پیش زمینه خیلی خوب داره برای سال اینده..

ممنونم از نظرت حتما بهش نشون میدم پیامتو

ممنونم عزیزدلم..متاسفانه بدی خواهر من اینه که فقط منتظر نظر بقیه‌س... منم همین حرف شما رو بهش زدم... ...

قربونت عزیزم💕

بهش بگو با حرف بقیه نتیجه کنکورش مشخص نمیشه. این مدت هرچقدر بیشتر بخونه، بهتره

قدر خواهرش رو هم بدونه که اینقدر هواش رو داره و کمکش می‌کنه😁💕

قربونت عزیزم💕بهش بگو با حرف بقیه نتیجه کنکورش مشخص نمیشه. این مدت هرچقدر بیشتر بخونه، بهترهقدر خواه ...

مرسی عزیز دلمممم..😍

قدر نمی دونن که اخههه😂😂😂😂

مرسی عزیز دلمممم..😍قدر نمی دونن که اخههه😂😂😂😂

🫠😂😂

قربونت عزیزم

انشالله هردوتاتون موفق باشین😘