2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی کنید

68 بازدید | 14 پست

سلام.چهارسال ازدواج کردم از همون اول جنگ و دعوا داشتیم با شوهرم حداقل ماهی دو بار یه دعوای حسابی از اون دعواها که وسیله میشکنی داریم .الانم مدتیه اصلا باهام خوب نیستیم معذرت میخوام حتی یکماه بیشتره رابطه نداریم تا میام باهاش حرف بزنم تند وپرخاشگری میکنه دیشبم گفت نمیتونم باهات حرف بزنم از حرف زدن باهات هیچ لذتی نمیبرم و از این حرف ها .گفت لطفا دیگه برامم غذا درست نکن .همیشه ام تو دعوا یا منو میزنه یا وسیله میشکنه هیچ وقت معذرت خواهی نکرده حتی یکبار سرم رو شکست پنج بخیه زدم بازم نگفت ببخشید .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یک طرف میگم ولش کن چیکارش داری اصلا باهاش حرف نزن توام زندگیتوبکن از یک طرف هم خوب نمیشه بحث یک عمر زندگی من تازه25سالمه بچه ندارم.پیش بقیه یه طوری رفتار میکنه انگار لیلی و مجنونیم.حتی چند وقت پیش رفتیم مهمونی گفتن پس کی میخوای بچه دار شید گفت ما حوصله خودمون رو نداریم چه برسه بچه اولین بار بود همچین چیزی گفت

بخاطر چی با همچین آدمی زندگی میکنی؟

اخه من دوسش دارم موقعی هم‌که حالش خوبه باهام خوبه اگر پولی چیزی بخوام بهم میده فقط موقع عصبانیت بد دهن میشه و بی احترام

پس وقتی عصبیه اصلا جوابشو نده.سعیدحن آرومش کنی

الان ما چند روز پیش دعوا کردیم اصلا باهام حرف نمیزنه کینه ای نمیدونم چطور برم سمتش اصلا نگاهمم نمیکنه فقط از در میاد میگه سلام .یا مگر گرسنه باشه یا چیزی بخواد

الان ما چند روز پیش دعوا کردیم اصلا باهام حرف نمیزنه کینه ای نمیدونم چطور برم سمتش اصلا نگاهمم نمیکن ...

زیاد خودتو پیشش کوچیک کردی .چون همیشه تو قدم برداشتی که برا آشتی .اینجور زندگی ازت یه آدم افسرده میسازه یکمم به فکر خودت باش

زیاد خودتو پیشش کوچیک کردی .چون همیشه تو قدم برداشتی که برا آشتی .اینجور زندگی ازت یه آدم افسرده میس ...

اگر به اون بود تا قیام قیامت قهر بود .به قول مامانم روش به روت بازشده

یکماهی خیلی خیلی بد شده همه اون چهارسال یکطرف این یک ماه یک طرف با خودم گفتم ادامه پیدا کنه فکر اساس ...

ی فکری کن براش بشین براش حرف بزن بگو آخه گناه من چیه نمیخاستی چرا از اول اومدی خاستگاری

اگر به اون بود تا قیام قیامت قهر بود .به قول مامانم روش به روت بازشده

بزار قهر باشه خب اگه مقصرتونیستی هیچ وقت پیش قدم نشو.منم شوهرم روانیه ولی همیشه مقصر خودشه خودشم میاد عذرخواهی.بمیرمم عذرخواهی نمیکنم چون هیچی بهش نمیگم خودش میبره خودشم میدوزه