2777
2789
عنوان

امروز برای کنکور شروع کنم میرسم بنظرتون🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست
توصفرم باشی بخوای وبخونی میشه شک نکن

مرسی🌱✨

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

خداروشکر❤خوشحالم برات عزیزم

مرسی عزیزم🥺😍🫂🧡

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پایه ام قویههی میخوندم و ول میکردمتقریبا 30 درس را بستم

عالیه

ببین جوگیر نشی ها بگی از فردا فلاس ساعت میخونم چون نمیشه سنگ بزرگ نشونه نزدنه کم کم شروع کن و زیادش کن ولی قول بده تا روز کنکور ول نکنی

بهت قول میدم میشه

یه ماه پیوسته روزی 6 ساعت بخونی خیلی بهتره تا دو روز زیاد بخونی و 3 روز هیچی نخونی

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

عالیهببین جوگیر نشی ها بگی از فردا فلاس ساعت میخونم چون نمیشه سنگ بزرگ نشونه نزدنه کم کم شروع کن و ز ...

چشم عزیزم حتما رعایت میکنم👌🏻🧡

موفق باشی گلم ان شاءالله تاپیک قبولیت

مرسی مرسی🥺😍🧡