2777
2789
عنوان

متخصصا گواهی الکی میدن علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 22 پست
ببین میگن غیبت موجه و غیر موجه هم صفر لحاظ میشهبره ۱۰ شه بهتر از نره ۰ بشه ست

ماکه حرفی نداریم از صبح تاحالا داره گریه میکنه دیگه مجبوریم 

غیبتو براشون مجاز رد میکنن بعدا هرچی اخر سال بگیره برای این ترمشم میزارن

سلام عزیزم چرا نمیدن؟نمیخوان بدن یا نمیتونن؟

قانون داره عزیزم نمیشه هر مریضی از در بیاد تو بگه گواهی آدم گواهی بده وجدان کاری آدم قبول نمیکنه همچین چیزیو

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی مشخصات طرف رو وارد سیستمشون میکنن متخصص ها و از طریق اون دارو مینویسن ...اگه وارد سیستم نکن مشخ ...

خب نمیتونه یچیز الکی بنویسه؟

حالاکه فعلا داره گریه میکنه ببینیم چی میشه اخرش

قانون داره عزیزم نمیشه هر مریضی از در بیاد تو بگه گواهی آدم گواهی بده وجدان کاری آدم قبول نمیکنه همچ ...

من متوجه حرفتون هستم راستم میگین ولی ولی بار اولشه ایشالا که بار اخرشم باشه 

یعنی مشخصات طرف رو وارد سیستمشون میکنن متخصص ها و از طریق اون دارو مینویسن ...اگه وارد سیستم نکن مشخ ...

خب مثلا اگه بری بگی اسهال استفراغ شدید دارم بعد اسمتم وارد سیستم میکنه ۲ ۳تا هم دارو مینویسه بعد گواهی میده ولی میشه اون داروهارو نخرید 

خب مثلا اگه بری بگی اسهال استفراغ شدید دارم بعد اسمتم وارد سیستم میکنه ۲ ۳تا هم دارو مینویسه بعد گوا ...

هر تخصصی فکر نکنم قبول کنه

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خب نمیتونه یچیز الکی بنویسه؟حالاکه فعلا داره گریه میکنه ببینیم چی میشه اخرش

فکر نکنم بشه حالا شما یسر دکتر هم برین 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••