من خیلی سال پیش که توی جاهلیت خودم بودم میومدم و روشهای لاغری خیلی آسیبزننده رو امتحان میکردم جالبیش هم اینه که درسته بین ۳ تا ۵ کیلو کم میکردم ولی بعدش دوبرابر این وزن برمیگشت و چندتا مشکل جسمی هم درکنارش بهم اضافه میشد. چون راه درستش نبود. یکبار ریزش مو، یکبار معدهدرد شدید و خونریزی معده، یکبار مشکلات روحی، یکبار سرخورده شدن و حس اینکه من اراده نداره، یکبار ضعیف شدن بدن و ماهیچهها و...
دوهفتهست کرونا گرفتم و حالم خیلی بده نتونستم درست مثل همیشه سالم و خوب غذا بخورم و اشتهام صفر بود. امروز بعد از دوهفته یه لقمهی کوچیک خوردم و معدهدرد شدید گرفتم جوری که دوست دارم هیچوقت دیگه غذا نخورم و یادم اومد چقدر توی گذشته من این بلاها رو سر خودم آوردم و الان درک میکنم فیت بودن بدون سالم بودن ذرهای اهمیت نداره. الان صرفا بخاطر مریضی این اتفاق افتاده ولی چندین سال من با تصمیمات خودم این بلاها رو سر خودم آوردم.
هرچیزی از راه درستش قشنگه. شما بیاراده نیستی فقط راه درستی رو انتخاب نکردی. اگر بعد از دوهفته رژیمت رو ول میکنی مشکل از تو نیست مشکل از مسیر غلطیه که پا توش گذاشتی و بدنت داره تلاش میکنه این راه اشتباه رو رها کنی.
فیت بودن زمانی قشنگه که شما سلامت جسمی و روحی داشتهباشید حتی با کیفیت بیشتر از قبل. زمانی که چندین مشکل جسمی و روحی براتون بهوجود اومد دیگه خودتون هم اهمیتی نمیدید که عدد روی وزنه چقدره یا فلانی درمورد هیکلتون چی میگه چون دارید درد میکشید.
راه درستش رو پیدا کنید.