2777
2789
عنوان

کدوم جمله درست تره بنظرتون👀🍂

84 بازدید | 19 پست

بچه ها برای رسیدن به یه خواسته

باید اونو رها کرد(توی ذهن مثلا بهش فکر نکنی ،بیخیالش شی واینا)

یا باید بیشتر فکرکردبهش خودتو تو اون موقعیت تصور کرد؟؟

کدوم نتیجه بهتری میده

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با گزینه دو خیلی چیزارو بدست اوردم

اها بعد ازقانون جذب هم استفاده کردی؟مثلا بنویسی

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

قطعاااا دومی. اصن اثبات شدس تو چندین کتاب روانشناسی و توسعه فردی خوندم که این موردو تایید کردن

شماازقانون جذب هم استفاده کردی؟که بنویسی

طبق تجربه ۲

بله من تو تلگرام یه گروه درست کردم که فقط خودم توشم. اونجا هرروز تایپ میکنم که بعش رسیدم و بعد از اینکه بهش رسیدم چیکار کنم و …

شکرگذاری رو هم هرروز انجام میدم 

ولی باز طبق مطالعه ای که داشتم، نوشتن و تصور اگه هردو باهم انجام بشه خیلی بهتره تا اینکه فقط یکیشون باشه

اها بعد ازقانون جذب هم استفاده کردی؟مثلا بنویسی

نه نمینوشتم

ولی تو ذهنم مطمعننن بودم بهش میرسم و تا جایی که میتونستم براش نقشه میکشیدم و انجامش میدادم و تلاش میکردم

تو ذهنم خودم رو تو اون لحظه تصورم میکردم و بااعتماد بنفس بودم و مطمعن بودم بهش میرسم و بابتش از خدا تشکر میکردم

اینجوری به خیلی چیزا رسیدم واقعا جواب میده

بله من تو تلگرام یه گروه درست کردم که فقط خودم توشم. اونجا هرروز تایپ میکنم که بعش رسیدم و بعد از ای ...

مررررسی گلم❤️من یه مدت مینوشتم چون صبرم کمه نتیجه نمیداد ولش میکردم ولی ازامشب پس شروع میکنم مینویسم مصمم

نه نمینوشتمولی تو ذهنم مطمعننن بودم بهش میرسم و تا جایی که میتونستم براش نقشه میکشیدم و انجامش میداد ...

مرسی گلم❤️من یه برنامه ای توذهنمه برای سال دیگه خیلی توذهنم تصورش میکنم امیدوارم عملی بشه🫠

مررررسی گلم❤️من یه مدت مینوشتم چون صبرم کمه نتیجه نمیداد ولش میکردم ولی ازامشب پس شروع میکنم مینویسم ...

ببین فقط یه چیزی 

من پارسال مینوشتم درحالی که اصن باور نداشتم که میرسم 

و متاسفانه کاملا نتیجه‌ی برعکس داد🥲

اول رو ذهنت کار کن و یاد بگیر که واقعاااا از ته دلت باور داشته باشی بهش میرسی. بعد شروع به نوشتن کن 

نوشتن بدون باور نتیجه نمیده و حتا شاید مث من نتیجه‌ی برعکس بده 

میشه مطمعن باش میشهامیدوار نباش مطمعن باش😉😉

فداتم❤️