عکس پروفایل شوهرم تو واتساپ شده عکس یه دختر واتساپش باز نمیشه نوشته این حساب دیگر نمیتواند از واتساپ استفاده کند چرا واتساپ شوهرم پاک کنم یا بزنم باز بینی یعنی واتساپ شوهرم چی شده هک شده 😳🧐😐
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پلیس فتای مدت با خط من تلگرام داشتن واتساپ داشتن خیلی درگیر بودم مرتب باید مراجعه میکردم
منم قبلا همین مشکلو داشتم با شماره من تلگرام نصب کرده بودن خودم تلگرام نداشتم نمیتونستم هم نصب کنم آخرش پلیس فتا شکایت کردم کلی هزینه هیچی گفتن کاری نمیشه کرد من خطمو سوزوندم و یه سیم کارت دیگه گرفتم
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝