2777
2789
اینایی ک انقدر پول براشون مهمه ادمای سطحی هستن راستش خچاهرم خیلی پولدار اما تو زندگیشون من ن عشقی می ...

خب دیگه... اگه پول بد بود خواهرت زندگیشو ول می کرد... دیگه ببین پول چیه که زندگی بدون عشق و احترام اما با پول رو ترجیح میده

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من قبول دارم که پول رفاه میاره

حداقلها رو میشه تامین کرد

میشه حسرت نکشید

کنار پول باید شخصیت آدمم درست باشه وگرنه خودشو گم میکنه

چندنفرو میشناسم خودشونو بعد از پولدار شدن گم کردن

ولی هرکی گفته پول مهم نیست زر زده

آدم چقد پا رو نیازش بذاره ، هی ازدواج تاخیر بندازه، الان یه عده میان جبهه میگیرن ، والا من هر پسری ا ...

خب بگو شغلت چیه

نترس دختری عاشقت بشه دیگه وضعیت مالیتم براش مهم نیست کنار میاد با همچی دخترام خیلی احساساتین زود عاشق میشن

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
آدم چقد پا رو نیازش بذاره ، هی ازدواج تاخیر بندازه، الان یه عده میان جبهه میگیرن ، والا من هر پسری ا ...

دختر تور کرد ؟! 

بهتره طرز فکر تو درست کنی و دنبال آدم مثل خودت بگردی 

دنبال در داف میگردید که خداتومن پول عمل دادن و می‌خوان پول عمل از طرف دربیاره 

افتادی دنبال در داف ها بخاطر نیاز جنسی 

دنبال دختر ساده و باحیا و خانواده دار و بساز بگردید 

ببخشید ولی تحمل کردن یک پولدار خسیس بی اخلاق محال از ممکن

نگفتم که برو با پولدار خسیس ازدواج کن 

گفتم بی پولی اخلاق و اعصاب نمیزاره بمونه!! حرفی که زدی هیچ ربطی به حرف من نداشت 

خب دیگه... اگه پول بد بود خواهرت زندگیشو ول می کرد... دیگه ببین پول چیه که زندگی بدون عشق و احترام ا ...

ولی من بودم اون زندگیو ول میکردم ن اینکه بگم زندگیم پر از عشق و احترامه نه اما اونجوری هم نیست

دختر تور کرد ؟! بهتره طرز فکر تو درست کنی و دنبال آدم مثل خودت بگردی دنبال در داف میگردید که خداتومن ...

خب چرا بدت میاد والا من تا این سن کار کردم زحمت کشیدم ، دخترای مملکتم بهم گفتن نه، چرا؟ اونوشو نمیدونم، ولی پسر لاشی فقط چون با پول باباشون ول میگردن تو خیابون همشون گفتن بله، 

نگفتم که برو با پولدار خسیس ازدواج کن گفتم بی پولی اخلاق و اعصاب نمیزاره بمونه!! حرفی که زدی هیچ ربط ...

ببین حرفم تو نفهمیدی 

ب همون اندازه که بی پولی اخلاق و اعصاب نمی‌ذاره برای آدم 

بی اخلاق و بی اعصابی زندگی و دل خوش نمی‌ذاره برای آدم 

ولی من بودم اون زندگیو ول میکردم ن اینکه بگم زندگیم پر از عشق و احترامه نه اما اونجوری هم نیست

دیگه هرکسی نظری داره 

انتظارات ادما هم از زندگی متفاوته... ادم اختیار و اراده داره شاید به نظر ما زندگیه بعضیا خوب نباشه ولی به نظر خود اون ادما اونا به یزی که میخواستن رسیدن

بعد بگو شعار نمیدی ، پس انداز دارم ، ماشین هم دارم ، شغل هم دارم ، دخترا همشون جواب رد میدن، خوبه خو ...

اصلا تو پسر نه،، خودت رو جای  دختر بزار...بگو ببینم  اگه مردی که وضع مالیش خوبه بیاد خواستگاریت چرا باید بهش جواب منفی بدی ..خوب جوابش ساده هست چون یا از ظاهر پسره خوشت نیومده یا خانواده مورد پسند نبوده یا از نظر فرهنگی و اعتقادی هم سطح نبودید یا تحقیقات منفی بوده یا پسر مشکل اخلاقی داشته یا تفاوت سنی زیاد بوده یا یکی دیگه رو دوست داری و هزار تا یا و یای دیگه که هیچ ربطی به پول نداره من نمیگم پول مهم نیست اتفاقا هست ولی مهمترین نیست اونقدر که مرد بتونه نیازمند نباشه کفایت میکنه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خب چرا بدت میاد والا من تا این سن کار کردم زحمت کشیدم ، دخترای مملکتم بهم گفتن نه، چرا؟ اونوشو نمیدو ...

همه کار میکنن و زحمت میکشن مگه برای بقیه زحمت می‌کشی برای خودت  دیگه :/ 

دخترای مملکت بهت گفتن نه انگار از ۴۰ میلیون زن ایرانی خواستگاری کردی همش گفتن نه 

شما دنبال در دافی که خرج یک عملشم نمیتونی بدی و برای نیاز جنسی میخوایش در حالی که نمیتونی خرجشو بدی 

فکر آینده خودت باش و یک دختر خوب و بساز پیدا کن محترم و با خانواده