2777
2789

جفتش قشنگیای خاص خودشو داره...درکه خیلی راحت تر میتونی بری کنار اب...ولی دربند کنار ابو کلا ساختن..دربند بخاطر مغازه و کافه های زیادیش قشنگه پر از رنگه...ولی درکه طبیعتش و اینا خوبه...یه ماه پیش که درکه فوق العاده بود نارنجیه نارنجی...همه جا پر از برگ بود...پر از خرمالو...الانو نمیدونم

کدوم قسمتشم بری جفتشون یه مسیر پیاده روی دارن...همونو میری

پنج شنبه اینا برو من وسط هفته درکه خانوادم اومده بودن بردم تو ذوقی خوردم انقد سوت و کور پشه پر نمی‌زد بلعکس تابستونا

ولی مطمئنم پنج شنبه ها درکه بهتره تو پاییز زمستون 

ولی دربند هم بردمشون خیلی خوش گذشت اونقدر خلوت نبود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جفتش قشنگیای خاص خودشو داره...درکه خیلی راحت تر میتونی بری کنار اب...ولی دربند کنار ابو کلا ساختن..د ...

مرسی عزیزم ❤️فقط ما میدان درکه پیاده می شم  از اونجا مسیر پیاده روی مشخص تا رودخانه؟ 

مرسی عزیزم ❤️فقط ما میدان درکه پیاده می شم از اونجا مسیر پیاده روی مشخص تا رودخانه؟

اره...هرجا دیدی مردم میرن توام برو😂ببین اول مسیر پیاده رویش یه کوچست که چندقدم بالاترش از این ایستای بازرسیه...البته بازرسی نمیکنن ها...ازونا هست فقط کوچرو بستن که ماشین غیربومی نره توش...کامل مشخصه

اره...هرجا دیدی مردم میرن توام برو😂ببین اول مسیر پیاده رویش یه کوچست که چندقدم بالاترش از این ایستا ...

ماشین غیر بومی یعنی چی؟  منم تابلو دیدم نوشته فقط ماشین بومی ها کنار مجسمه دربند، ولی پلاک های ماشین های دیگه هم دیدم تردد میکنن