2777
2789
عنوان

کادو روز مادر به مادر شوهرم

97 بازدید | 11 پست

من هرسال واسه روز مادر هم واسه مامانم هم مادر شوهرم کادو میگرفتم اما مادرشوهرم توی این چندسال روسری گرفتم سر خواهرشوهرم دیدم گل گرفتم توی خونه خواهرشوهر دیگم دیدم لیوان گرفتم روی جهیزیه یکیشون دیدم خلاصه هرچی میگرفتم میداد به دختراش 

خب زن من برای تو روسری گرفتم من سر تو ببینم خوشحال میشم واقعا نمیدونم چرا اینکارو میکنه واسه اون جاریامم همینجوریه ن من تنها

امسال تصمیم گرفتم چیزی نگیرم البته واسه مامانمم نگرفتم که همسرمم ناراحت نشه میخوام متوجه بشه که اگه چیزی میگیرم براش باارزش باشه و خودش استفاده کنه اما سال بعد میگیرم 

من نگرفتم ولی اون جاریام گرفتن یکم راستش دودل شدم اخه آدما کارایی که براشون کردی یادشون میره اما کادویی که بهشون دادی نه

بنظرتون من کار درستی کردم که کادو نگرفتم؟شما بودید چیکار میکردید؟

و در صف دشمنان؛جز آشنایان نیست!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱-مامانت اون وسط چه گناهی کرده بود؟۲-وقتی کادو میدی میخوای بگی برام مهم بودی و..دیگه لازم نیست بهش د ...

اره خودم واسه مامانم بعدا یه چیزی میگیرم

میدونم ادم چیزی که کادو میده دیگه نباید دنبالش بگیره ولی همونجوری که مادرشوهرم از من توقع داره منم ازش توقع دارم وقتی براش یه حرکتی میزنم براش با ارزش باشه اخه ادم ناراحت میشه یه چیزیو با ذوق واسه یه نفر بخری ولی اون اینجوری برخورد کنه

کادو رو میخریدی دیگه میخواد استفاده کنه یا نکنه ، اتفاقا براش کادوت قشنگ و باارزشه که میده به دختراش ...

دوست ندارم غیبتشون کنم اما دختراش گول میمالن سرش برمیدارن 

اون روسریه سال اول که عقد کردیم خریدم براش که مجلسی چیزی میره بپوشه وقتی دیدم سر خواهرشوهرم اصلا گریم گرفتم بهم برخورد