2777
2789

خیلی تاپیک هایی میدیدم ک میگف طرف سه ماهه عروسی کردم شوهرم نمیزاره از در بیرون برم 

نمیزاره دوستامو ببینم 

نمیزاره بدون خودش برم خرید 

الان دقیقا چجوری نمیزاره؟ من همیشه برام سوال بود مثلا بری میخواد چیکار کنه؟فوقش دو شب دعوا بعدش مجبوره کنار بیاد دیگ 😐 چون عملا کاری نمیتونه بکنه :/ مگه میشه کسیو زندانی کرد؟

چجوری میتونه جلوتون بگیره؟ میشه واقعا جواب بدید چون تاپیک اینجوری کم ندیدم و هر سری تعجب کردم اصلا با عقلم چور در نمیاد :/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه که مث من و تو وحشی نیستن خواهرجان😂😂😂

همون دیگ من باشم همچین بزنم ب سلیطه بازی از پنجره پرتش میکنم پایین 😐

چجوری میتونید انقدر اروم باشید🤣🤣حتی با عقلمم جور نمیاد واقعا برام سواله طرف چجوری نمیزاره؟ چون مگه میشه جلو ی ادم بگیری راهی نیس جز ب صندلی ببندیش اخه

همون دیگ من باشم همچین بزنم ب سلیطه بازی از پنجره پرتش میکنم پایین 😐چجوری میتونید انقدر اروم باشید� ...

یکی از دلایل هم میتونه خانواده بد و غیر ساپرتیو باشه،  شوهره به خانواده دختر اعتراض میکنه اونام دختره رو به خاک و خون میکشن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
از مردی ک دست بزن داره چیزی نشنیدی؟ از اونی ک بجای دوروز ممکنه چن روز بیشتر قهر کنه حتی حرف نزنه چی

خب میخواد هر روز بزنه؟؟ مثلا سه ماه تموم هر روز بزنه؟؟ من بدترین حالت در نظر میگیرمااا ک طرف مجبوره کتک بخوره وگرنه شرایط خودمو در نظر بگیرم میرم خونه بابام 

تا کی میخواد بزنه کوتاه میاد تهش مطمئن باشی ترس خراب شدن رابطه هم وجود نداره چون اونی ک میزنه رابطه کلا خراب شده از اول دیگ

خب میخواد هر روز بزنه؟؟ مثلا سه ماه تموم هر روز بزنه؟؟ من بدترین حالت در نظر میگیرمااا ک طرف مجبوره ...

بخدا ک خیلی بدبختن زنا

شایدم ی چیزی از شوهرشون میدونن ک انقد میترسن و راه میان باهاشون رو حرفشون حرف نمیزنن

یکی از دلایل هم میتونه خانواده بد و غیر ساپرتیو باشه، شوهره به خانواده دختر اعتراض میکنه اونام دختر ...

چه عجیب واقعا من ندیدم حتی اطرافم دختر زندانی کنن بخدا نی نی سایت باعث شده هر از هرچی ازدواجه بترسم مگه میشه اخه ی ادم ۲۰ ساله مقلا حبس کنی

ی چیزی بهت بگم ب این حرفم خیلی فکر کن.. هیچ وقت حتی توی ذهنت هم نگو چطوری میشه ک فلانی اینطوری زندگی میکنه چرا میزاره شوهرش توخونع زندانیش کنه  وفلان.. کافیه ی بار این سوالو از کائنات بپرسی اون وقت همه توانشو جمع میکنه ک دقیقا تورو توهمون موقعیت قرار بده تا بفهمی چطوری میشه. نمیدونم متوجه منظورم شدی یا ن... وقتی دست نااهلش بیفتی میفهمی.. ی مرد واسه محدود کردن زن دستش خیلی بازه همیشه ک زندانی نمیکنه طرفو .میتونه شکنجه روحی و روانیش بده. مث شوهر منک از دیشب برای هزارمین بار قهر کرده و حالا چند روز قرار عین برج زهرمار باشه.. قهرمیکنن.. خرجی نمیدن. قطع رابطه میکنن با خانوادت یا اگ خانوادت بیان پیشت محل نمیزارن شاید بگی خب منم تلافی میکنم اما متاسفانه گاهی زندگی ی طوری پیش میره ک نمیتونی تلافی کنی زورت نمیرسه. مثه من ک زورم نمیرسه.. الان حکم اون کلفت مجانیو دارم توخونش غذا میپزم زندگیشو جمع میکنم ولی اقا قهره....خیلی ها هم دست بزن دارن و جون طرف براشون مهم نیست.. اگر ادم شکاکی باشه اونقد چکت میکنه ک روانی میشی. اولش شاید مقاومت کنی ولی از ی جا ب بعد وا میدی درست عینه خودم.. اگ مشکلاتمو بگم سر ب بیابون میزاری.. فقط ب چیزای خوب فکر کن تاهمونا بیان سراغت... 

بخدا ک خیلی بدبختن زناشایدم ی چیزی از شوهرشون میدونن ک انقد میترسن و راه میان باهاشون رو حرفشون حرف ...

من خودم تو رابطه جدی ام حتی تاریخ خواستگاری هم مشخص کردیم 

اما طرف مقابل من اصلا ترسناک نیس از چی میترسن😂خیلی برام گنگه خب من از روز اول گفتم هم درس هم کار هم بیرون همه چی میرم مسکلی نداشت تو رفتارشم دیدم ک حمایتم کرد اکثرا

ادم ب نظرم باید اگاه باشه مثلا مردی ک میگه دلم نمیخاد زنم کار کنه دارم ی سری نشونه هارو غیر مستقیم میده ک ادم باید بگیره هیچ ادمی نمیاد مستقیم بگه ببین از بعد ازدواج میشینی خونه جم نمیخوری ولی غیر مستقیم میشه فهمید یا مثلا کنتلگر تو رابطه تا حدی دخالت میکنه همه اینا نشانس دیگ مگ میشه یکی اوپن مایند صد باشه بعد ازدواج زندانبان بشه

ی چیزی بهت بگم ب این حرفم خیلی فکر کن.. هیچ وقت حتی توی ذهنت هم نگو چطوری میشه ک فلانی اینطوری زندگی ...

احتمالا چون ندیدم اطرافم برام عجیبه.....

البته من خودم کار میکنم شاید واسه اینه اگ ته تهش طلاق هم شد چون پول دارم خرجمو بدم نیاز ب حمایت خیلی ندارم 

شاید بخاطر ایناس 

واقعا نسبت ب طرف مقابلم شک کردم حس میکنم همه چیش اداس و فیلم بازی میکنه  بعد نی نی سایت واقعا ترسیدم از ازدواج این ک وحشتناکه اینجوری زندگی کنی .....🥲

من قصد توهین ندارم فقط برام سوال بود چون ب نظرم به شدت وحشیانه حبس کردن کسی تو خونه 

امیدوارم شرایطتت بهتر بشه عزیزم❤️🫂

اینجوری باید اون بگه تو بگی چشم ک😐

چی بگم فعلا میبینی همه چی برا مرداس

من پریروز رفتم حساب برا بچم باز کنم میگه تو نمیتونی فقط پدرش و پدر پدرش میتونه فک کنننننن دنیا سرم خراب شد ما چقد بدبختیم ک حتا اجازه افتتاح حساب برا یع بچه نداریم دیگ چ برسع ک چنتا لاشی مث خودشون پیدا کنن ک مدرک بده ک ارع زنش بدون اجازه رفته بیرون بعد بیا ببین چ پرونده هایی ک واست نساختن