خواهر من فقط منو داره .به دلایلی تنها زندگی میکنه و هیچ منبع درآمدی نداره . تحصیلکرده است ولی شغلی نداره فوق لیسانس داره ولی رشته اش طوریه هیچ کار مناسبی براش پیدا نمیشه که در شأنش باشه با این حال خیلی راه ها را امتحان کرده ولی هیچکدوم نتیجه نداده . بعد شما که میگین یک و نیم میلیارد زیاده برای شروع کار .اصلا تا حالا به فکر راه انداختن کسب و کاری افتادین؟ بخدا خیلی عجیب هستين انگار یه سیاره دیگه زندگی می کنین خودتون میگین طلا نجومي میره بالا ولی فکر نمیکنین راه انداختن کسب و کار آبرومندانه هم روز به روز سخت تر میشه
بدترین کامنت ها این بود که کاربرای زن نوشتن پس شوهرت حق داره چهار تا زن بگيره خودتون به مردا اجازه ی خیانت میدین اونوقت تاپیک میزنین شوهرم بهم خیانت کرد .
یا به اسم کاربریم که عشق امام علی هست ربط میدین به اعراب و فلان . یعنی حتی عقلتون نمیرسه که امام علی خودش شهید فکر خراب اعراب زمان خودش بود . حالا ما ايرانی هستیم پس همه ی ايرانی ها رو قبول داریم؟ یعنی اون دانشمند و اون معتاد ايرانی با هم یکی هستن ؟
وقتی کسی میاد دردل میکنه درست کامنت بنويسيد نه اینکه انگار ارث پدر شما را برداشته
یه کاربری به نام مرواريد جون حرفاش به دلم نشست آره من از خواهرم چون بهش اعتماد دارم رسید نگرفتم ولی حالا فکر کردم باهاش صحبت میکنم و رسید ازش میگیرم
اینم بدونین اگر من اول با شوهرم صحبت میکردم به هیچ عنوان قبول نمیکرد میگفت بده من .شوهرم نیاز به اون طلاها نداره ولی دوست داره همه چیز برای خودش باشه .تمام طلاها هم فاکتورش به اسم خودمه حتی اونایی که شوهرم خریده و کادو داده .
یه چیزی دیگه اینه که شوهرم هر چی داره با فکر اقتصادی من به دست آورده خودش همیشه میگه ولی دوست داره فقط خودش همه چیز را مدیریت کنه و فقط خودش استفاده کنه
تاپیک هم چون میدونم باز چند نفر میان حرف بیخود میزنن میبندم