2777
2789
عنوان

عصبی میشم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 52 پست
نمیدونم بخدا من میترسم حالا اول شوهرم با عمل موافق بود الان انقدر گفت طبیعی ک شوهرم راه میره میگ طبی ...

خودت تصمیم بگیر تو دردشو میکشی ن اونا...ریسک های زایمان طبیعی رو بزار بگم

گیر کردن بچه تو کانال

احتمال خون نرسیدن به مغز بچه چون سرش تو فشاره

و کلی چیز دیگه سز هم دردسرای خودشو داره..بدی طبیعی معاینشه هر ده دقیقه دست میکنن تو بدن ادم خیلی دردناکه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم منم اصلا موندم مادرشوهرم باز میگ هی نخواب لش میشی نمیدونم حتما باید طبیعی دنیا بیاری فلان و ...

طبق تجربه ای ک دارم( قطع رابطه کن یا حدقل بشین خونت تحت هیچ شرایطی نرو خونشون). بخاطر همین گوه کاریای خواهرشوهرام بچمو از دست دادم حرصم دادن عصبی شدم۷ هفته. بچه افتاد 

جون بچت مهم تره

خواهرشوهرت سرش خورد درسش

اگه از الان بارداری عصبی زایمانم کنی بدترمیشی من از اول بارداری هرچند همسرم وخانوادم درکم میکردم بازم بحث داشتم عصبی میشدم الان که زایمانم کردم ده برابر عصبی ترشدم یعنی همش درحال تیکه وبحث با شوهرمم خودمونم نمیدونیم چمونه دوقلودارم دست تنهایم مامانمم طفلک باهامون خسته شده کمکیم نداریم منم بخیه هام دوباره بازمیشه هی بخیه میزنم یعنی رسما با تصمیم بچه وبارداری گندزدم به خوشبختیم وارامشم هیچکسم درکم نمیکنه هیچکسسسسسسس

یادت نره ۱۰۰ خودتو برای کسی نزار اولویتت خودت باش

اره الانم ناهار قرار بود بریم خونشون دیگ بهانه کردم گفتم کارام چند روز مونده باید انجام بدم میگ شام میای گفتم ن یچیز میزارم شامم بخوریم همینجام

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
خودت تصمیم بگیر تو دردشو میکشی ن اونا...ریسک های زایمان طبیعی رو بزار بگمگیر کردن بچه تو کانالاحتمال ...

اره من کلا از طبیعی خیلی میترسم  ولی این از بدیای سزارین میگ از سزارینم دارم میترسم

اره من کلا از طبیعی خیلی میترسم ولی این از بدیای سزارین میگ از سزارینم دارم میترسم

نترس اصلا

الان ی تاپیک درمورد سزارین و طبیعی بزن بزار نظراتشونو بگن بعد تصمیم بگیر

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
طبق تجربه ای ک دارم( قطع رابطه کن یا حدقل بشین خونت تحت هیچ شرایطی نرو خونشون). بخاطر همین گوه کاریا ...

اره  والا چون من سر درس دادن صدمو میزارم ک یاد بگیره ترمشو نیفته ولی اون بازیگوشی میکنه عصبی میشم  واقعا خونه خودم راحت ترم هم پله نداره دستشویش کلا راحت دراز بکشم و... اونجا نمیشه

اره من کلا از طبیعی خیلی میترسم ولی این از بدیای سزارین میگ از سزارینم دارم میترسم

من طبیعی زایمان کردم به نظرم اگه کلاسهای آمادگی زایمان بری ورزشها رو انجام بدی طبیعی بهتره ولی باز تحقیق کن ببین کدوم رو میپسندی

اگه از الان بارداری عصبی زایمانم کنی بدترمیشی من از اول بارداری هرچند همسرم وخانوادم درکم میکردم باز ...

دقیقا منم همش ب شوهرم میپرم از اینکه درکی نداره ینی تا ۲ ازمایش گاه بودیم از صب ۸ خوردی سه چهار تا خون کردن تو شیشه ینی سر اخری دستم کامل بی حس بود اومدیم خونه حتما باید برنجی غذا درست کنی گفتم مرغ میزارم کلید کرد نه حتما گوجه بادمجون سیب زمینی هم باید باشه قشنگ گریه اومدم ولم گرد