2777
2789
عنوان

ازدواج به چه قیمتی

117 بازدید | 15 پست

اگه خانواده خوبی نداشته باشید 

اگه وضع مالی خوبی نداشته باشید

اگه خیلی خوشگل نباشید 

و همه بیان بگن دیگه شاید کسی دیگه نیاد تورو بگیره و با این وضع کنار نیاد 

حاضرید با کسی که اصلا دوسش ندارید و حتی ازش خوشتون نمیاد ازدواج کنید؟به اجبار!

کسی حاضره همچین دختری بگیره واسه پسرش؟

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

سعی کن خودت به یجا برسی

اعتماد بنفس داشته باش هرکی این حرفا رو بهت گفت جوری جواب بده که دهنش بسته شده ، بدون بی احترامی

اول اول اعتماد به نفس مهمه

بعد یه هدفی رو بگیر جلو روت برو جلو 

تو میتونی ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره من قبول میکنم گاهی مهمه ی خونه برا زندگی کردن داشته باشی همین

من همین الان دارم درس میخونم کار می‌کنم 

دستم تو جیب خودمه

سعی کردم سالم زندگی کنم 

سنی هم ندارم ۲۲سالمه

سعی کن خودت به یجا برسیاعتماد بنفس داشته باش هرکی این حرفا رو بهت گفت جوری جواب بده که دهنش بسته شده ...

فکر کن خاله و مادر و …اینارو بگن

حتی مهم نباشه واسشون که خورد میشی

من تو این وضعیت بودم شایدم داغون تر با کسی که اولش ازش خوشم اومد ولی قبل عقد فهمیدم چ گوهی هست ازدواج کردم بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کردم ، الانم راضی نیستم خیلیم اذیتم ولی با مجردی مقایسه میکنم شرایط ی مقدار خیلی خیلی کم بهتره . قبلا باید چندتا عوضی رو تحمل میکردم الان فقط ی عوضی رو تحمل می کنم . 

به هیچ وجه ازدواج توصیه نمیشه توی این شرایط 

چون مشکلاتت دو برابر میشه 

چرا کار نمیکنی که خودت درآمد داشته باشی؟!

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

به هیچ وجه ازدواج توصیه نمیشه توی این شرایط چون مشکلاتت دو برابر میشه چرا کار نمیکنی که خودت درآمد د ...

درآمد دارم سالهاست🙂

ولی انگار باااید ازدواج کنم

نه. اینا که گفتی دست خودت نیس ولی تلاش واسه بهتر شدن دست خودته. اینکه خودتو بندازی تو اتیش دست خودته‌ نباید کسی یا شرایط رو مسئول بدونی! میتونی تلاش کنی. مجرد بمونی بنظر من بهتره‌. خیلیارو دیدم برای فرار از سختی و اینکه حاضر نبودن مسئول زندگی خودشون باشن اگاهانه با علم به اینکه مردشون بدردبخور نیس اما ازدواج کردن بعدا گفتن برای فرار از خانواده و...ا

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
درآمد دارم سالهاست🙂ولی انگار باااید ازدواج کنم

هیچ بایدی وجود ندارد گل دختر 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

نه. اینا که گفتی دست خودت نیس ولی تلاش واسه بهتر شدن دست خودته. اینکه خودتو بندازی تو اتیش دست خودته ...

من به خودم اجازه نمیدم یکی دیگه رو فدای بدبختی خودم کنم 

فقط میخوام بدونم واقعا جامعه اینجوریه که ادمای مثل من زیر دست و پا له میشن؟

من به خودم اجازه نمیدم یکی دیگه رو فدای بدبختی خودم کنم فقط میخوام بدونم واقعا جامعه اینجوریه که ادم ...

اره خیلیم زیاد. اونا کسایی هستن که بقیه رو مقصر میدونن. بجای راه حل همش مینالن، وقتو ازدست میدن. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!