2777
2789
عنوان

نگا کنید باهام چیکار میکنن🥀💔🥲

150 بازدید | 7 پست

از خانوادم متنفرم دیگه حالم ازشون بهم میخوره شبا با چشم پر اشک می‌خوابم اینقد بخودم دلداری میدم تا حالم خوب شه صبح ک سرحال بلند میشم از همون اول صبح گریه هام شروع میشه 

آخه من ازشون چی خواستم مگه:)))))

دیشب واتساپ چون فیلترش برداشته بودن ،منم نصب کردم بعد همونجا با داداشم حرف زدم گفت چیا نصب کردی 

منم گفتم ک اسنپ چت و ویورس با وی پی ان نصب کردم 

بعد صبح رفته به مامانم گفته مامانم هرچی از دهنش دراومده بهم میگه ، بهم گفت تو بیخود کردی واتساپ نصب کردی تو حق هیچ کاری تو این خونه نداری🥲💔

بعدشم داداشم اومده گفته تو گوه میخوری دو روز دیگه اینستا هم نصب می‌کنی 

این فقط برا امروزه 

ماجرای دیشبم تو تاپیک قبلم هست :)))

حالا هم از حمام اومدم بخاری برقی اتاقمو روشن کردم نشستم همونجا خیلی سرد بود , دلم نمی‌خواست برم تو سالن حالم ازشون به میخوره 

بعدشم مامانم اومد تو اتاقم با داد گفت مگه نمیگم خاموشش کن برق زیاد میخوره و با پا زد تو کمرم ،،،،

دلم میخواست هیچ وقت اینجا نباشم 

من اینا رو نمی‌خوام خداااا🥀💔

You can’t stop me lovin’ myself_شاعر و نقاش🥺🌙🌕-مراقب خودت باش توت فرنگیم🥺🍓A_

حالا نمیشد به داداشت پیام ندی؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه من میدونستم داداشم اینقد بچه ننس؟

ولی حیف بود خداییش

عیب نداره برای بعدا تجربه کن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄