2777
2789

من شوهرم دیسک کمر داره زیاد نمی تونه رانندگی کنه از طرفی دخترامم مدرسه دارن داداشم ۱۸ سالشه میخواد بره تهران برای ثبت نام بعد دلم نمیاد تنها بره بابام نمی تونن باهاش بره یه دونه دیگه داداش دارم که اونم دادگاه داره فعلا نمی تونه بیاد تصمیم گرفتم منو داداشم تنها پروازی بریم تهران و یه روز ثبت نام کنیم و بر گردیم نهایت کل این سفر ۳ روز طول بکشه ولی از طرفی نگران شوهر و بچه هام هستم شوهرم کارش زیاده دختر بزرگم کلاس ششمه و امتحاناتش شروع شده کوچیکه هم پیش دبستانی هست و زیاد مستقل نیس تو کارای مدرسه اش و بزرگترین ترسم اینه که شوهرم ناراحت بشه آخه شوهرم هیچ وقت سفر تنهایی نرفته مگر اینکه ضروری باشه شما بودید چکار میکردین

با توجه به شرایط بچه ها 

نمیرفتم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

برو باااااباااااا

داداشته دیگه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشت انقدری بزرگ شده ک قراره این مسیرو هی بره بیاد

بچه هات واجبترن

خیلی بده ک هنوز ب خانوادت وابسته ای 

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

اینم ضروریه دیگه

سه روز هم سه روزه صدسال نیست که

برو بذار قدرت دستشون بیاد داداشتم کارش راه بیفته خودتم یه هوایی بخوری 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

از شوهرم مشورت می گرفتم اگه راضی بود میرفتم نبود نمیرفتم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
از شوهرم مشورت می گرفتم اگه راضی بود میرفتم نبود نمیرفتم

قبل اینکه بلیط بگیرم ازش پرسیدم خیلی رفتارش معمولی بود گفت آره برو چرا نری من مواظب بچه ها هستم نگران نباش از این بابت نگرانم که میترسم کار خونه و محل کارش با هم بهش فشار بیاره از طرفی دختر بزرگه ام امتحان داره نمی تونه کمک کنه زیاد کوچیکه هم نیاز داره برای کارای مدرسه کمکش کنن

داداشت خودش ازت خواست؟

نه ولی خب من دلم نمیاد تنها بره اول میخواست با پسر عموم بره که همسنش هست ولی پسر عموم دانشگاه قبول شد و مسیرشون از هم جدا شد بعد فوت مادرم یه جورایی من براش مادری کردم یه جورایی نگرانی مادرانه دارم نسبت بهش 

اگه دخترت امتحان نداشت مشکلی نبود میرفتی کلی هم خوش میگذشت

یکی از مواردی که نگرانم کرده همینه عذاب وجدان میگیرم نکنه امتحاناتش خراب کنه یکی شنبه داره یکی دوشنبه دقیقا همین دو روزی که پرواز دارم 

یکی از مواردی که نگرانم کرده همینه عذاب وجدان میگیرم نکنه امتحاناتش خراب کنه یکی شنبه داره یکی دوشنب ...

بنظرم بچه ها گناه دارن 

هم کوچیک هستن 

هم مستقل نیستن 

هم امتحان دارن

کلا توی این شرایط اگه مامانشون نباشه بهشون خیلی بد میگذره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................