2777
2789
عنوان

دوستم میگه منو دعوت کن خونتون😐

105 بازدید | 17 پست

من هیچوقت دوست و رفیق دعوت نمیکنم خونمون، هم مادرم مخالفه هم خودم یه تجربه هایی داشتم ک متوجه شدم دوست رو نباید وارد محیط خانواده کرد

یکی از دوستام چند بار با خنده به من گفت منو دعوت کن خونتون دیگه 😐😐حس میکنم از ایناس ک میخواد بره خونه طرف فضولی. خودشم هیچوقت دعوت نکرده منو

شما با امثال این ادما چ برخوردی دارید ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو بیرون دعوتت می‌کنم و اگه گیر داد که نه همون خونه تو هم گیر بده و هدفش رو بپرس انقدری پیگیر شو که ...

با توجه به شناختی ک دارم میخواد بیاد محله مونو و خونه زندگی مونو بررسی کنه😂 از این ادماس

منم نمیخوام ب هدفش برسه 

بنظر من که کار خوبیه . وقتی آدم ب دوستش اطمینان نداشته باشه . به کی میتونه اعتماد کنه.

بنظر من دوستتون رو دعوت کنید یه دو سه ساعت منزلتون .ع۱رانه.

دو حالت داره اول اینکه دفعه دیگه دعوتتون میکنه که قطعا دوستیتون عمیق تر میشه.

یا دعوتتون میکنه که لااقل بهتون نمیگه دعوتم کن.

با توجه به شناختی ک دارم میخواد بیاد محله مونو و خونه زندگی مونو بررسی کنه😂 از این ادماسمنم نمیخوام ...

بگو بابامم دوستاشو نمیاره خونه ما روابط رو با هم قاطی نمی‌کنیم

شما مشخصه رودروایسی داری اونم داره سواستفاده می‌کنه لازمه توی این جریان رشد پیدا کنی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
بنظر من که کار خوبیه . وقتی آدم ب دوستش اطمینان نداشته باشه . به کی میتونه اعتماد کنه.بنظر من دوستتو ...

من به دوست اعتماد ندارم چندین بار ضربه خوردم ازشون

ار نظر هیچکس بجز خانواده دوست ادم نیس

بگو بابامم دوستاشو نمیاره خونه ما روابط رو با هم قاطی نمی‌کنیمشما مشخصه رودروایسی داری اونم داره سوا ...

اره رودروایسی ک دارم ولی چند ماه پیش ک اصرار میکرد دعوتم کن گفتم ک مادرم با این حد از روابط مخالفه انگار بهش برخورد ولی بازم تکرار کرد .

من به دوست اعتماد ندارم چندین بار ضربه خوردم ازشونار نظر هیچکس بجز خانواده دوست ادم نیس

بلاخره هرکی تفکری داره.ولی دوستی رو زیاد بلد نیستین.

همه چی به اندازه.

دوست خوب از پدر و مادر و خواهر و برادر به ادم نزدیکتره.بعضی وقتاا.

اره رودروایسی ک دارم ولی چند ماه پیش ک اصرار میکرد دعوتم کن گفتم ک مادرم با این حد از روابط مخالفه ا ...

بنابراین محترم بودن توی رابطه با این دوستت سمه و میشه همون ضربه هایی که قبلا از دوستانت خوردی.بذار ناراحت بشه مهم نیس

بنابراین محترم بودن توی رابطه با این دوستت سمه و میشه همون ضربه هایی که قبلا از دوستانت خوردی.بذار ن ...

دقیقا. تازه این ادم بشدت خالی بنده توی هر چیزی که فکر کنید

به من دروغ گفته منم به عنوان یه سرگرمی در حدی بازاری چیزی به رابطمون نگاه میکنم . از نظر من هیچکس دوست ادم نیس

دقیقا. تازه این ادم بشدت خالی بنده توی هر چیزی که فکر کنیدبه من دروغ گفته منم به عنوان یه سرگرمی در ...

فاصله تون رو که با آدما حفظ کنید زیاد رفتارهای زشتشونم اذیتتون نمی‌کنه چیزای خوبش رو می‌بینید و از لحظاتی که کنارش هستید لذت می‌برید انگار شما هم با آدما ارتباط می‌گیرید که برای باور خودتون که میگید هیچکس جز خانواده آدم مهم نیست، مصداق پیدا کنید. این طرحواره رو در خودتون حل کنید چون این خود شمایید که دارید آدمای اینطوری رو به خودتون جذب می‌کنید یا با رفتارتون مجبورشون می‌کنید با شما اینطور رفتار کنند.