2777
2789
عنوان

چیکار کنم صورتم تپل شه

173 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

من هم چشام هم بینیم هم لبم کاملا قشنگه ولی پوستم خراب کرده همه چیو

قبلا جوش میزدم الان جای جوشام مثل منافذ بااز باعث میشه حس بدی پیدا کنم

بنظرتون چیکار کنم ؟تپل شه کمی دیده نمیشه منافذم؟

🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین راه حل های خونگی بخوای بدنتم چاق میشه من همه چیو امتحان کردم بدنمم چاق شد برو ژل بزن برای چاقی صورت، اون جای جوش هایی هم که میگی هیچ وقت به طور کامل بر طرف نمیشه اما اگه به صورت مداوم جلسات لیزرتو بری تا حد زیادی بهتر میشه 

پودر جوانه گندم منظورته؟بخورم یا بصورت ماسک؟؟

اره پودرش از عطاری معتبر بخر

دو قاشق تو ماست بریز بعد شام نهارت بخور

قبلش نخوری فقط

چن ماه بخور

غذاتم خوب بخور همیشه 

اگه بتونی بعد صبحانم بخوری خوبه

فقط یهو قطعش نکن چون برمیگرده

ببین راه حل های خونگی بخوای بدنتم چاق میشه من همه چیو امتحان کردم بدنمم چاق شد برو ژل بزن برای چاقی ...

عزیزم ژل هم مد نظرم بود

بنظرت بهتر میشه؟؟

چقدر هزینه کردی برا ژل صورتت؟

و راهکار خونگیت چی بود؟؟

🤍

اره پودرش از عطاری معتبر بخردو قاشق تو ماست بریز بعد شام نهارت بخورقبلش نخوری فقطچن ماه بخورغذاتم خو ...

چشم عزیزم ممنونم ازت🤍🫂حتما اینکارو امتحان میکنم

🤍

عزیزم ژل هم مد نظرم بودبنظرت بهتر میشه؟؟چقدر هزینه کردی برا ژل صورتت؟و راهکار خونگیت چی بود؟؟

شیر خشک خوردم ، قرصای چاقی صورت ، جوانه گندم با ماست ، سیب زمینی پخته، سرلاک،ژله ، اینا بدنمم چاق کردن، والا ژل هنوز نزدم ولی میخوام تابستون برم گونه هامو بزنم

شیر خشک خوردم ، قرصای چاقی صورت ، جوانه گندم با ماست ، سیب زمینی پخته، سرلاک،ژله ، اینا بدنمم چاق کر ...

پودر جوانه گندم میگن خوبه 

با ماست بخورم دیگه؟

چند مدت بخورم چاق میشم؟

🤍

پودر جوانه گندم میگن خوبه با ماست بخورم دیگه؟چند مدت بخورم چاق میشم؟

سر یک ماه تاثیر میذاره البته بدن هر کسی متفاوته برای من یک ماهه اثر گذاشت ولی بدنمم کمی چاق کرد