2777
2789
عنوان

پول بندازیم صندوق صدقه ثواب داره ❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 29 پست
من یبار داشتم میوموم خونه خیلی سردم بود کمی پول خرد داشتم گفتم بندازم تو صندوق بعد پشیمون شدم گفتم و ...

😍👍

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر ثوابش؟من ک تو صندوق عمرا بندازم چون شک دارم ب دست ادم مستحق برسهپس مستقیم کمک میکنم

صندوق صدقه یه خوبی داره مثلا روزانه یا هفته ای ۱۰هزار تومن توش بندازی در ماه کلی پول میشه ، و چون کم کم انداختی متوجه نمیشی.اما آخر ماه میبینی مثلا۱۰۰هزارتومن صندوق کمک کردی.اما یه دفعه ۱۰۰هزار تومن کمک کنی ممکنه سخت باشه.و شیطون نگذاره،بهت بگه اووووه صدهزار تومن خیلی زیاده.کمتر کمک کن.اینجوری کلا بیخیال  کمک میشی.اما کم کم و خرده حرده بهتره.

من به مامانمم گفتم ک صندوق صدقه کمیته امداد رو پس بده بهتره خودمون جمع کنیم تو یه قوطی و به کسی ک می ...

منم یه بچه میشناسم همیشه وزن دستشه و تو خیابون نشسته تو این سرما حتی به نظرت به اونا بدیم ثواب داره؟

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

معلومه که ثواب داره

اتفاقا صندوق صدقات بهترین شیوه کمک هست چون پول‌ها هدفمند برای موضوعات مختلف هزینه میشه، ولی شما خرد خرد بدی دست مثلا کارتون خوابا خب خرج الکی میشه، البته اونم خوبه ولی نه به اندازه‌ای که مثلا کمیته امداد اصولی خرج میکنه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
صندوق صدقه یه خوبی داره مثلا روزانه یا هفته ای ۱۰هزار تومن توش بندازی در ماه کلی پول میشه ، و چون کم ...

اینم حرفیه 👍

معلومه که ثواب دارهاتفاقا صندوق صدقات بهترین شیوه کمک هست چون پول‌ها هدفمند برای موضوعات مختلف هزینه ...

درستههه❤

صندوق صدقه یه خوبی داره مثلا روزانه یا هفته ای ۱۰هزار تومن توش بندازی در ماه کلی پول میشه ، و چون کم ...

حرفتون درسته 

ولی میتونه ی قلک ب نیت صدقه بزاره کنار جمع ک شد بده ب نیازمند

من میگم بخور بخوره نمیدن نیازمند

ولی یه خاطره جالبم بگم 

من یه روز رفتم بیرون دلمم شکسته بود یه خاممی بهم گف بیا برام گلاب بخر من رفتم بخرم دیدم گرونه گفتم خاج خانوم من واقعا در توانم نیس 

بعد گف خب کوچیکشو بخر من گفتم چرا پرروعه و اومدم اینور 

بعد تو دلم گفتم نکنه برم خونه پشیمون بشم ک چرا کمکش نکردم شاید امتحان خدا بوده 

رفنم بهش گفتم حاج خانوم گلاب برا چی میخوای گف برا اعصاب خوبه بریزم تو چاییم خس خوبی نگرفتم از حرفش ولی پررو پررو باز برگشت گف خب بیا شامپو پرژک بخر 

گفتم عب نداره من کم پیش میاد بیام بیرون و در یال شاید یکی دوبار اینطور موردی پیش بیاد بذار انجام بدم رفتم خریدم دادم بهش

من ۵۲ تومن دادم به پول شامپو 

بعد چن روز دیدم تو حسابم ۵۰۰ تومن اومد بعد دوستم زنگ زد گف کادو من به تو

برام جالب بود چون دو دل بودم بعدش میگفتم چرا کمکش کردم کمک برا ادم مستحقه ولی همونجا با خودم گفتم خدا با تو معامله میکنم و این اتفاق افتاد 

حالا جالبه من چن ماهه هر ماه یه مبلغی میریرم برا پخش قربانی بین نیازمندا به یه ادم مطمئن ولی نتیجه اینطوری ندیدم واقعیتش انقدر واضح

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

منم یه بچه میشناسم همیشه وزن دستشه و تو خیابون نشسته تو این سرما حتی به نظرت به اونا بدیم ثواب داره؟

اره عزیزم

بعضی بچه ها رو میشناسم ک خب مادر پدرشون جدا شده و با مادرشون زندگی میکنن و بچه اینطور کار میکنه 

همه افراد این خانواده کار میکنن البته 

ولی خب پسره هم برا نیازای خودش کار میکنه

من کلا حال خوبی بهم دست میده خودم برسونم دست کسی 

البته من ادم معتمد هم سراغ دارم ک خیالم راحته ازش

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ولی یه خاطره جالبم بگم من یه روز رفتم بیرون دلمم شکسته بود یه خاممی بهم گف بیا برام گلاب بخر من رفتم ...

چه قشنگ 

خداوند خودش همیشه میگه اگه قدم خیری برداری دو برابرش به زندگیه خودت بر میگرده 

چه قشنگ خداوند خودش همیشه میگه اگه قدم خیری برداری دو برابرش به زندگیه خودت بر میگرده

قربون خدا و حکمتش برم

بنظرم یه جاهایی خودشو نشون میده ولی همیشه اینطور نیس

من نگاه میکنم عذابی ک الان میکشم چن سال پیشم کشیدم بعدش اتفاق خاصی نیفتاد ک بگم خدایا شکرت ک هسی