2777
2789

خانم پسرعموشوهرم باردارشد، مادرشوهرم همش اونو میکوبه توسرم چقدر خانمه چه جهازی داشت چ غذاهایی درست کرد چقدر همه دوسش دارن ازبس خانمه-

حالا عادتشه همرو بکوبونه توسرم 

اون ژن پسرعموعه یه عروسه خاهرشوهراش براش میمیرن چون یکیه خیلی دوسش دارن کلی هم دهن همشونوسرویس کرد هرچی دهنش ب مادرشوهرش میگه، 

الان باردارشد میدونم مادرشوهرم دوباره میخاد غر بزنه ک این داره بچه میاره فلانه زرنگه شاده مغز شوهرشو نمیخوره من چی بگم لال بشع؟ میخام بگم چون همه تاج سرش میکنن 😏

بچه دارنشدن منم بخاطر پسرشه میگه زوده الان نه بعدسه سال 

اونا پنج سال عروسی کردن، 

(من ادمی نیستم هم جوابی کنم تاالان کلی بهم بدی کردن هیچی نگفتم جواب ندادم ولی خودخوری میکردم شوهرم میدید میرفت ب مادرشوهرم میکفت) از بقیه عروسای فامیل جز مادرشوهرم کسی خوبی شونونمیگه همه بدشونومیگن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره واقعا

ب چشم یک مرغ که قدقد میکنه بهش فک. کن خدایی جواب میده من همین کارو با یکی کردم اعصابم راحت شد تا حرف میزنه یاد مرغ میفتم که قد قد میکنه خندم میگره 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

ب چشم یک مرغ که قدقد میکنه بهش فک. کن خدایی جواب میده من همین کارو با یکی کردم اعصابم راحت شد تا حرف ...

اره خیلی وقته بهش اهمیت نمیدم ولی دیگه دلم میخاد منم جواب بدم لال بشه خسته شدم

شوهر من هرگز ۶۰ کیلو نمیشد

بعد عروسیمون ۶۷ کیلو شد،لپ دراورد و گونه و ... کلا از این رو ب اون رو شد همه میگفتن سرحال شدی،

من اوایل عروسیم ی شب رفتیم خونه مادرشوهرم

هی ب شوهرم میگفتن غذاتو درست کن چاق شدی خوب نیست و.... یعنی ی جور ب من طعنه میزدن ک چی میدی میخوره

هر چ جواب میدادم با خوشرویی و شوخی دیدم کوتاه نمیان

تا اخر مهمونی هر کدوم باهام حرف میزدن از پدرشوهر مادرشوهر جاری و برادر شوهر و...  ... شوهرمو نگاه میکردم یعنی خودت جواب بده،، و اصلا جوابشونو ندادم نه با منظور اینکه ناراحت شدم ک ذوق کنن،جوری رفتار کردم ک من با کسی ک بهم توهین میکنه همکلام نمیشم

اون اخرین باری بود ک بهم بی احترامی شد تا الان مث طلا باهام رفتار میکنن

گربه رو دم حجله بکشید

همیشه نیاز نیست تیکه بار کسی کنیم،گاهی سکوت بیشتر حرصشونو درمیاره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اره خیلی وقته بهش اهمیت نمیدم ولی دیگه دلم میخاد منم جواب بدم لال بشه خسته شدم

اون میخواد تو رو  بسوزونه تو جوابش بدی میفهمه سوختی 

تو از خودت تعریف کن 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰